Η ποδοσφαιρική νότα και το Champions League δεν έλειψαν από τη συνέντευξη Τύπου που έγινε μετά τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024.

Η Εσθονία κατάφερε να αφήσει το στίγμα της στον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024, αφού δύο συγκροτήματα, οι 5Miinust και οι Puuluup, ενώθηκαν για να ξεσηκώσουν με το τραγούδι τους το κοινό - το οποίο έχει και τον μεγαλύτερο τίτλο στην ιστορία του θεσμού!

Τα βλέμματα, όμως, τράβηξαν και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε. Ο Κόφερ των 5Miinust είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και της Ντόρτμουντ. Τις ημέρες που εκείνος βρισκόταν στο Μάλμε για την προετοιμασία του για την Eurovision 2024, η γερμανική ομάδα προκρίθηκε στον τελικό του Champions League, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης (01/06, 22:00).

Έτσι, λοιπόν, όταν ρωτήθηκε «αν έπρεπε να επιλέξεις να κατακτήσεις εσύ την Eurovision 2024 ή να κατακτήσει η Ντόρτμουντ το Champions League, τι θα προτιμούσες;» η απάντηση ήταν… no brainer.

«Το Champions League! Το Champions League!», και συνέχισε λέγοντας «γιατί ο Γιοστ θα νικήσει εδώ έτσι κι αλλιώς», υποδεικνύοντας για νικητή της Eurovision 2024 τον Ολλανδό εκρόσωπο.

Δείτε το απόσπασμα στο 45:55

Eurovision Song Contest 2024: Second Semi-Final Qualifiers Press Conference