Η φετινή χρονιά για τη Νιουκάστλ φαινόταν εντελώς διαφορετική στην αρχή της σε σχέση με ό,τι ακολούθησε.

Μια σειρά από ανεπιτυχή αποτελέσματα, αποκλεισμούς, μεγάλες ήττες, απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά και τιμωρίες παικτών μετέτρεψε μια σεζόν που αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον σε μεταβατική.

Για την Μάντσεστερ Σίτι, η επόμενη εκείνης που την βρήκε στην κορυφή Αγγλίας και Ευρώπης τη φέρνει ξανά πρωταγωνίστρια.

Είναι δεδομένο πως ένας μονός αγώνας Κυπέλλου για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης δημιουργεί πάντοτε τεράστιο ενδιαφέρον. Ιδίως αν για τη Νιουκάστλ αποτελεί πρακτικά το μόνο δρόμο για να γίνει η σεζόν επιτυχημένη. Το έργο είναι βεβαίως δύσκολο, ιδίως αν συνυπολογιστεί πως η Νιουκάστλ δεν έχει κερδίσει ποτέ την Σίτι εκτός έδρας σε οποιαδήποτε διοργάνωση από το 2014. Κι αν σε αυτό προστεθεί πως η τελευταία φορά που οι «καρακάξες» βρέθηκαν σε ημιτελικό Κυπέλλου ήταν το μακρινό 2005.

Για τη Σίτι, ο αγώνας μπορεί να θεωρηθεί «άλλη μια μέρα στη δουλειά». Μετά τον μεγάλο αγώνα με τη Λίβερπουλ και το ισόπαλο 1-1 στην Premier League, ο τελευταίος αγώνας πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των εθνικών φέρνει εντός έδρας μονό αγώνα, από εκείνους που η Σίτι έχει δώσει δεκάδες τα τελευταία χρόνια.

  • Ποιος θα μπορέσει να επικρατήσει;
  • Ποιος θα πάρει την πρόκριση στους ημιτελικούς;
  • Ποιος είναι εκείνος που θα καταφέρει να ξεχωρίσει σε έναν μονό αγώνα;

Η απάντηση το απόγευμα του Σαββάτου 16/03 στις 19:30.

Στο Pamestoixima.gr υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για τον μεγάλο αγώνα, μεταξύ άλλων για την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση, ειδικές αγορές αλλά και συνδυαστικές.