Ένας ακόμα σούπερ διαγωνισμός από το PS Blog είναι εδώ με άρωμα... γαλανόλευκης!

Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ έχει αρχίσει να... ζεσταίνεται με φιλικές αναμετρήσεις, πριν από το μεγάλο τουρνουά στο ΣΕΦ (02-07/07), στο οποίο θα τα δώσει όλα, για να βρεθεί στο Παρίσι!

Με όνειρο να δούμε όλοι την «επίσημη αγαπημένη» όσο πιο ψηλά και... μακριά γίνεται, το PS Blog έχει ένα σούπερ διαγωνισμό για όλους τους αναγνώστες του.

Απαντώντας σωστά στην παρακάτω ερώτηση, κάνοντας εγγραφή ή σύνδεση και ταυτοποίηση, μπαίνεις στην κλήρωση, η οποία θα αναδείξει 4 νικητές/τριες, που κερδίζουν κατά σειρά:

 • 1ο  Έπαθλο: Δύο (2) διπλά εισιτήρια, ένα (1) για το Δομινικανή Δημοκρατία-Ελλάδα (03/07, 21:00) και ένα (1) για το Ελλάδα-Αίγυπτος (04/07, 21:00)
 • 2ο Έπαθλο: Δύο (2) διπλά εισιτήρια, ένα (1) για τον πρώτο ημιτελικό (06/07, 17:30) και ένα (1) για τον τελικό (07/07, 21:00) στο τουρνουά του ΣΕΦ που κρίνει την πρόκριση στο Παρίσι
 • 3ο Έπαθλο: Μία (1) υπογεγραμμένη μπάλα από παίκτες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ
 • 4ο Έπαθλο: Μία (1) υπογεγραμμένη μπάλα από παίκτες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (01/07, 11:00). Περισσότερα για Όρους & Προϋποθέσεις μπορείς να διαβάσεις παρακάτω.

Θα είσαι εσύ ο τυχερός ή η τυχερή που θα δει από κοντά τις «μάχες» της Εθνικής Ομάδας;

Όροι & Προϋποθέσεις

Προωθητική περίοδος

Η προσφορά ισχύει από την Τετάρτη 26/06/2024, ώρα 18:00 έως τη Δευτέρα 01/07/2024, ώρα 11:00.

Περιγραφή διαγωνισμού

Το PS Blog του Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους παίκτες με έναν μεγάλο διαγωνισμό, με δώρα τέσσερα (4) διπλά εισιτήρια για τις αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδος στο τουρνουά του ΣΕΦ (02-07/07/2024), που κρίνει την πρόκριση στο Παρίσι, και δύο (2) υπογεγραμμένες μπάλες από παίκτες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ.

Για να μπεις και εσύ στην κλήρωση θα πρέπει:

1) Να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης του Pamestoixima.gr.

2) Να απαντήσεις επιτυχώς σε μία ερώτηση σχετική με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ.

3) Να έχεις ολοκληρώσει την ταυτοποίηση του λογαριασμού σου.

4) Να έχεις αποδεχτεί να λαμβάνεις Επιβραβεύσεις / Προσφορές και άλλες εμπορικές επικοινωνίες.

Όροι και Προϋποθέσεις

 1. Η εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου ΑΕ» και τον διακριτικό τίτλο «ΟΠΑΠ Α.Ε» που εδρεύει επί της Λ. Αθηνών, αρ. 112, Αθήνα, ΤΚ 10442, όπως εκπροσωπείται νόμιμα (στο εξής “ΟΠΑΠ”) διοργανώνει Διαγωνισμό στον ιστότοπο του Pamestoixima.gr. Τα δώρα που απορρέουν από το Διαγωνισμό, στοχεύουν στην επιβράβευση των παικτών ΟΠΑΠ. Η επιβράβευση γίνεται βάσει κριτηρίων εγγεγραμμένων παικτών στο Pamestoixima.gr και εφαρμόζονται ομοιόμορφα, τηρουμένης της αρχής της ίσης μεταχείρισης.
 2. Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η συμμετοχή στα παίγνια. Για να συμμετάσχει κάποιος στην κλήρωση θα πρέπει να:
 • Είναι εγγεγραμμένος χρήστης στο Pamestoixima.gr.
 • Έχει ολοκληρώσει την διαδικασία ταυτοποίησης του λογαριασμού του κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου (26/06/2024, ώρα 18:00 - 01/07/2024, ώρα 11:00). Δείτε τη διαδικασία ταυτοποίησης.
 • Έχει αποδεχτεί να λαμβάνει Επιβραβεύσεις / Προσφορές και άλλες εμπορικές επικοινωνίες
 • Έχει απαντήσει ορθώς στην ερώτηση πολλαπλών επιλογών που αναρτάται στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού.
 1. H προσφορά προβλέπει την απόδοση των παρακάτω δώρων - Επάθλων (εφεξής: «Τα Έπαθλα»), τα οποία θα αποδοθούν σε αντίστοιχους νικητές έπειτα από κλήρωση:
 • 1ο Έπαθλο: Δύο (2) διπλά εισιτήρια, ένα (1) για τον αγώνα Δομινικανή Δημοκρατία-Ελλάδα (03/07, 21:00) και ένα (1) για τον αγώνα Ελλάδα-Αίγυπτος (04/07, 21:00)
 • 2ο Έπαθλο: Δύο (2) διπλά εισιτήρια, ένα (1) για τον πρώτο ημιτελικό (06/07, 17:30) και ένα (1) για τον τελικό (07/07, 21:00) στο τουρνουά του ΣΕΦ που κρίνει την πρόκριση στο Παρίσι
 • 3ο Έπαθλο: Μία (1) υπογεγραμμένη μπάλα από παίκτες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ
 • 4ο Έπαθλο: Μία (1) υπογεγραμμένη μπάλα από παίκτες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ
 1. Τα Έπαθλα θα διατεθούν κατόπιν διενέργειας ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 01/07/2024 και ώρα 12:00 στα κεντρικά γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε.
 2. O διαγωνισμός ισχύει από την Πέμπτη 26/06/2024, ώρα 18:00 έως τη Δευτέρα 01/07/2024, ώρα 11:00.
 3. Κάθε ενεργός παίκτης στο Pamestoixima.gr συμμετέχει αυτόματα με μία συμμετοχή στην κλήρωση του διαγωνισμού εφόσον πληρούνται οι παρόντες όροι. Ο εγγεγραμμένος παίκτης μπορεί να υπαναχωρήσει οποτεδήποτε από την παρούσα ενέργεια, δηλώνοντάς το με κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών ΟΠΑΠ στο 18280 (Δευτ - Παρ 09:00 - 01:00) εντός 48 ωρών από την καταχώρηση του αιτήματος και σε περίπτωση αργιών την επόμενη εργάσιμη.
 4. Από την κλήρωση που θα διεξαχθεί θα προκύψουν τέσσερις (4) νικητές/νικήτριες, ο καθένας των οποίων κερδίζει ένα Έπαθλο κατά την ιεραρχική σειρά της ανάδειξής τους από την κλήρωση (δηλ. ο 1ος νικητής/νικήτρια κερδίζει το 1ο Έπαθλο, ο 2ος νικητής/νικήτρια κερδίζει το 2ο Έπαθλο, κ.ο.κ.), καθώς και 12 επιλαχόντες/ούσες.
 5. Οι νικητές/νικήτριες θα ειδοποιηθούν μέσω τηλεφωνικής κλήσης ή/και μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και SMS.
 6. Οι νικητές/νικήτριες οφείλουν να αποδεχθούν τα Έπαθλα οριστικά και τελεσίδικα εντός 24 ωρών από την ώρα της ενημέρωσής τους.
 7. Σε περίπτωση άρνησης, αδυναμίας ή εν γένει μη αποδοχής των Επάθλων από τους νικητές/νικήτριες τότε προκρίνεται ο υπ’ αριθμόν 1 επιλαχόντας/-ούσα. Ο επιλαχόντας/-ούσα οφείλει να αποδεχτεί το Έπαθλο οριστικά και τελεσίδικα εντός 12 ωρών. Σε περίπτωση εκ νέου άρνησης, αδυναμίας ή εν γένει μη αποδοχής του Επάθλου από τον υπ’ αριθμόν 1 επιλαχόντα/-ούσα, τότε προκρίνεται ο υπ’ αριθμόν 2 επιλαχόντας/-ούσα κ.ο.κ.
 8. Σε περίπτωση που ουδείς/ουδεμία από τους κληρωθέντες/κληρωθείσες αποδεχθεί το Έπαθλο εντός των προβλεπόμενων διοριών, τότε το Έπαθλο απόλλυται και η προωθητική ενέργεια χαρακτηρίζεται ως περατωθείσα.
 9. Από τον Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις:

- Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.

- Όσοι δεν έχουν αποδεχθεί ρητά, πλήρως και ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους.

- Οι εργαζόμενοι της ΟΠΑΠ Α.Ε. και οι συγγενείς τους Α’ Βαθμού.

- Οι ιδιοκτήτες πρακτορείων του ομίλου ΟΠΑΠ και οι συγγενείς τους Α’ Βαθμού.

- Όσοι στο Pamestoixima.gr διαθέτουν (α) Προσωρινό Ηλεκτρονικό Λογαριασμό, (β) Ανενεργό Λογαριασμό (γ) Λογαριασμό σε φραγή, καθώς και (δ) λογαριασμό ο οποίος για οποιονδήποτε λόγο έχει κλείσει προσωρινά ή οριστικά.

 1. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται να αποκλείει από την παρούσα ενέργεια, σε οποιοδήποτε στάδιο διεξαγωγής του, πρόσωπα που έχουν χρησιμοποιήσει (ή να έχουν αποπειραθεί να χρησιμοποιήσουν) αθέμιτα μέσα αναφορικά με τη συμμετοχή τους ή παραβίασαν οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους. Ως αθέμιτα μέσα νοούνται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η συνεργασία με άλλα πρόσωπα, η χρήση συσκευών, διατάξεων, ηλεκτρονικών υπολογιστών ή/και λογισμικού προς διευκόλυνση αυτοματοποιημένων ή πολλαπλών συμμετοχών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, περίπτωση συμπεριφοράς που εμπίπτει στις διατάξεις της νομοθεσίας για την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, παραβίαση διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά τυχερών παιγνίων κλπ.
 2. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στον ιστότοπο Pamestoixima.gr.
 3. Τα Έπαθλα δεν μεταβιβάζονται, δεν μετατρέπονται σε μετρητά και δεν επιστρέφονται.
 4. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται να τροποποιήσει οποτεδήποτε τα προσφερόμενα δώρα - Έπαθλα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνονται οι παίκτες που συμμετέχουν στο Διαγωνισμό μέσω της ιστοσελίδας Pamestoixima.gr ή/και μηνύματος προσωποποιημένης επικοινωνίας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η ΟΠΑΠ Α.Ε, για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό.
 6. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται οποτεδήποτε και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να τροποποιήσει τους όρους συμμετοχής στην παρούσα ενέργεια ή/και να καταργήσει την παρούσα ενέργεια ή/και μέρος ή και το σύνολο των Επάθλων σε αυτή και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες που τυχόν επέλθουν συνεπεία των ανωτέρω. Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού θα είναι διαθέσιμοι στο διαδικτυακό ιστότοπο pamestoixima.gr. Ως εκ τούτου ο συμμετέχων/η συμμετέχουσα υποχρεούται όπως ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στον ανωτέρω ιστότοπο και σχετίζονται με την παρούσα ενέργεια.
 7. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό, όπως και η ενδεχόμενη απονομή Επάθλου στο πλαίσιο αυτού, προϋποθέτουν και συνεπάγονται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων. Όποιος δεν αποδέχεται τους όρους συμμετοχής, δεν επιτρέπεται να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό.
 8. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα ανακοίνωσης των στοιχείων των νικητών σε οποιοδήποτε από τα κανάλια της (διαδίκτυο, εφαρμογές κινητών, ιστοσελίδες τρίτων, Social Media, YouTube κλπ.), καθώς και στο διαδίκτυο, την τηλεόραση ή και τον κινηματογράφο για όσο χρόνο και όπου κρίνεται απαραίτητο από την Διοργανώτρια, με Δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ ή στα social media (Facebook, Instagram και YouTube) καθώς επίσης και αξιοποίησης φωτογραφιών του εκάστοτε νικητή και video με δηλώσεις του, αλλά και τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις της Διοργανώτριας, υπό τον όρο ότι τηρούνται οι διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων, όπως ορίζονται στο Pamestoixima.gr.
 9. Σε περίπτωση που ένας παικτικός λογαριασμός νικητή κλείσει για οποιανδήποτε λόγο (π.χ. μη ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης του λογαριασμού, μόνιμου ή προσωρινού αυτοαποκλεισμού κλπ) προτού ολοκληρωθεί η απονομή του Επάθλου, τότε το Έπαθλο θα διατεθεί στον επόμενο νικητή/επιλαχόντα.
 10. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ' εφαρμογή τους διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο για όλους τους συμμετέχοντες. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα ενέργεια, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας, ακόμη όταν αφορά μη μόνιμους κατοίκους της Ελλάδας.
 11. Το Ελληνικό κείμενο των εν λόγω όρων και προϋποθέσεων υπερτερεί από οποιαδήποτε πιθανή μετάφρασή του σε άλλη γλώσσα.
 12. Στην περίπτωση που ένα ή περισσότερα αθλητικά γεγονότα για τα οποία η ΟΠΑΠ Α.Ε προσφέρει εισιτήρια παρακολούθησής τους αλλάξουν ημερομηνία, ώρα και τόπο διεξαγωγής ή διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, η ΟΠΑΠ Α.Ε δεν φέρει ευθύνη.
 13. Το αποτέλεσμα της κλήρωσης είναι οριστικό και αμετάκλητο.
 14. Ισχύουν οι γενικοί Όροι Επιβραβεύσεων του Pamestoixima.gr.
 15. Ισχύουν οι γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις του Pamestoixima.gr.