Ο πρώτος τελικός της Basket League μεταξύ Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού πλησιάζει κι εσύ έχεις την ευκαιρία να τον ζήσεις από κοντά!

Ώρα τελικών στην Basket League! Το παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού πλησιάζει, αφού το βράδυ της Τετάρτης (05/06, 21:15) θα γίνει η πρώτη «μονομαχία» στο ΟΑΚΑ.

Κι εσύ έχεις την ευκαιρία να βρεθείς στο μεγάλο ματς, αφού μπορείς να διεκδικήσεις 1 από τα 2 διπλά εισιτήρια μέσω του διαγωνισμού του PS Blog.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους παίκτες του Pamestoixima.gr. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι σύνδεση ή εγγραφή, να ολοκληρώσεις την ταυτοποίησή σου και να απαντήσεις σωστά στην παρακάτω ερώτηση.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Τρίτη (04/06, 12:00).

Θα είσαι εσύ ο τυχερός/η τυχερή;

Όροι & Προϋποθέσεις

Προωθητική περίοδος

Η προσφορά ισχύει από την Δευτέρα 03/06/2024, ώρα 16:00  έως την Τρίτη 04/06/2024, ώρα 12:00.

Περιγραφή διαγωνισμού

Το PS Blog του Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους παίκτες με έναν μεγάλο διαγωνισμό! Διεκδικείς ένα (1) από τα δύο (2) διπλά εισιτήρια για τον αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός (05/06, 21:15).

Για να μπεις και εσύ στην κλήρωση θα πρέπει:

1) Να είσαι εγγεγραμμένος χρήστης στο Pamestoixima.gr

2) Να απαντήσεις επιτυχώς σε μία ερώτηση σχετική με το Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός.

3) Να έχεις ολοκληρώσει την ταυτοποίηση του λογαριασμού σου.

4) Να έχεις αποδεχτεί να λαμβάνεις Επιβραβεύσεις / Προσφορές και άλλες εμπορικές επικοινωνίες.

Όροι και Προϋποθέσεις

 1. Η εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου ΑΕ» και τον διακριτικό τίτλο «ΟΠΑΠ Α.Ε» που εδρεύει επί της Λ. Αθηνών, αρ. 112, Αθήνα, ΤΚ 10442, όπως εκπροσωπείται νόμιμα (στο εξής “ΟΠΑΠ”) διοργανώνει Διαγωνισμό στον ιστότοπο του Pamestoixima.gr. Τα Έπαθλα που απορρέουν από το Διαγωνισμό, στοχεύουν  στην επιβράβευση των εγγεγραμμένων παικτών του Pamestoixima.gr του ΟΠΑΠ, η οποία γίνεται βάσει κριτηρίων που εφαρμόζονται ομοιόμορφα, τηρουμένης της αρχής της ίσης μεταχείρισης.
 2. Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η συμμετοχή στα παίγνια. Για να συμμετάσχει κάποιος στην κλήρωση θα πρέπει να:
 • Είναι εγγεγραμμένος χρήστης στο Pamestoixima.gr και να έχει ολοκληρώσει την διαδικασία ταυτοποίησης του λογαριασμού του κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου (03/06/2024, ώρα 16:00 - 04/06/2024, ώρα 12:00). Δείτε τη διαδικασία ταυτοποίησης.
 • Έχει αποδεχτεί να λαμβάνει Επιβραβεύσεις / Προσφορές και άλλες εμπορικές επικοινωνίες.
 • Απαντήσει ορθώς στην ερώτηση πολλαπλών επιλογών που αναρτάται στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού.

  3. H προσφορά προβλέπει την απόδοση των παρακάτω δώρων - Επάθλων (εφεξής: «Τα Έπαθλα»), τα οποία θα αποδοθούν σε αντίστοιχους νικητές, έπειτα από κλήρωση:
 • 1οΈπαθλο: Ένα (1) διπλό απλό εισιτήριο για τον αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός (05/06/24, 21:15).
 • 2ο Έπαθλο: Ένα (1) διπλό απλό εισιτήριο για τον αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός (05/06/24, 21:15).

  4. Τα Έπαθλα θα διατεθούν κατόπιν διενέργειας ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 04/06/2024 και ώρα 13:00 στα κεντρικά γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε.

  5. O διαγωνισμός ισχύει από τη Δευτέρα 03/06/2024, ώρα 16:00 έως την Τρίτη 04/06/2024, ώρα 12:00.

  6. Κάθε ενεργός παίκτης στο Pamestoixima.gr συμμετέχει αυτόματα με μία συμμετοχή στην κλήρωση του διαγωνισμού, σύμφωνα με τους παρόντες όρους, εφόσον πληρούνται οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις συμμετοχής. Ο εγγεγραμμένος παίκτης μπορεί να υπαναχωρήσει οποτεδήποτε από την παρούσα ενέργεια, δηλώνοντάς το με κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών ΟΠΑΠ στο 18280 (Δευτ – Παρ 09:00 – 01:00) εντός 48 ωρών από την καταχώρηση του αιτήματος και σε περίπτωση αργιών την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

  7. Από την κλήρωση που θα διεξαχθεί θα προκύψουν δύο (2) νικητές/νικήτριες, ο καθένας των οποίων κερδίζει ένα (1) Έπαθλο κατά την ιεραρχική σειρά της ανάδειξής του από την κλήρωση (δηλ. ο 1ος νικητής/νικήτρια κερδίζει το 1ο Έπαθλο και ο 2ος νικητής/νικήτρια κερδίζει το 2ο Έπαθλο), καθώς και 8 επιλαχόντες.

  8. Οι νικητές/νικήτριες θα ειδοποιηθουν μέσω τηλεφωνικής κλήσης ή/και μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή/και SMS.

  9. Οι νικητές/νικήτριες οφείλουν να αποδεχθούν τα Έπαθλα οριστικά και τελεσίδικα εντός 24 ωρών από την ώρα της ενημέρωσής τους.

  10. Σε περίπτωση άρνησης, αδυναμίας ή εν γένει μη αποδοχής των Επάθλων από τους νικητές/τις νικήτριες, τότε προκρίνεται ο υπ’ αριθμόν 1 επιλαχόντας/-ούσα. Ο επιλαχόντας/-ούσα οφείλει να αποδεχτεί το Έπαθλο οριστικά και τελεσίδικα εντός 12 ωρών. Σε περίπτωση εκ νέου άρνησης, αδυναμίας ή εν γένει μη αποδοχής του Επάθλου από τον υπ’ αριθμόν 1 επιλαχόντα/-ούσα, τότε προκρίνεται ο υπ’ αριθμόν 2 επιλαχόντας/-ούσα κ.ο.κ.

  11. Σε περίπτωση που ουδείς/ουδεμία από τους κληρωθέντες/κληρωθείσες αποδεχθεί το Έπαθλο εντός των προβλεπόμενων διοριών, τότε το Έπαθλο απόλλυται και η προωθητική ενέργεια χαρακτηρίζεται ως περατωθείσα.

  12. Από τον Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις:
 • Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.
 • Όσοι δεν έχουν αποδεχθεί ρητά, πλήρως και ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους.
 • Οι εργαζόμενοι της ΟΠΑΠ Α.Ε. και οι συγγενείς τους Α’ Βαθμού.
 • Οι ιδιοκτήτες πρακτορείων του ομίλου ΟΠΑΠ και οι συγγενείς τους Α’ Βαθμού.
 • Όσοι στο Pamestoixima.gr διαθέτουν (α) Προσωρινό Ηλεκτρονικό Λογαριασμό, (β) Ανενεργό Λογαριασμό (γ) Λογαριασμό σε φραγή, καθώς και (δ) λογαριασμό ο οποίος για οποιονδήποτε λόγο έχει κλείσει προσωρινά ή οριστικά.

  13. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται να αποκλείει από την παρούσα ενέργεια, σε οποιοδήποτε στάδιο διεξαγωγής του, πρόσωπα που έχουν χρησιμοποιήσει (ή να έχουν αποπειραθεί να χρησιμοποιήσουν) αθέμιτα μέσα αναφορικά με τη συμμετοχή τους ή παραβίασαν οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους. Ως αθέμιτα μέσα νοούνται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η συνεργασία με άλλα πρόσωπα, η χρήση συσκευών, διατάξεων, ηλεκτρονικών υπολογιστών ή/και λογισμικού προς διευκόλυνση αυτοματοποιημένων ή πολλαπλών συμμετοχών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, περίπτωση συμπεριφοράς που εμπίπτει στις διατάξεις της νομοθεσίας για την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, παραβίαση διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά τυχερών παιγνίων κλπ.

  14. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στον ιστότοπο pamestoixima.gr. 

  15. Τα Έπαθλα δεν μεταβιβάζονται, δεν μετατρέπονται σε μετρητά και δεν επιστρέφονται.

  16. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται να τροποποιήσει οποτεδήποτε τα προσφερόμενα δώρα / Έπαθλα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνονται οι παίκτες που συμμετέχουν στο Διαγωνισμό μέσω της ιστοσελίδας Pamestoixima.gr ή/και μηνύματος προσωποποιημένης επικοινωνίας.
17. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η ΟΠΑΠ Α.Ε, για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό.

18. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται οποτεδήποτε και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να τροποποιήσει τους όρους συμμετοχής στην παρούσα ενέργεια ή/και να καταργήσει την παρούσα ενέργεια ή/και μέρος ή και το σύνολο των Επάθλων σε αυτή και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες που τυχόν επέλθουν συνεπεία των ανωτέρω. Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού θα είναι διαθέσιμοι στο διαδικτυακό ιστότοπο pamestoixima.gr. Ως εκ τούτου ο συμμετέχων υποχρεούται όπως ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στον ανωτέρω ιστότοπο και σχετίζονται με την παρούσα ενέργεια.

19. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό, όπως και η ενδεχόμενη απονομή Επάθλου στο πλαίσιο αυτού, προϋποθέτουν και συνεπάγονται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων. Όποιος δεν αποδέχεται τους όρους συμμετοχής, δεν επιτρέπεται να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό.

20. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα ανακοίνωσης των στοιχείων των νικητών σε οποιοδήποτε από τα κανάλια της (διαδίκτυο, εφαρμογές κινητών, ιστοσελίδες τρίτων, Social Media, YouTube κλπ.), καθώς και στο διαδίκτυο, την τηλεόραση ή και τον κινηματογράφο για όσο χρόνο και όπου κρίνεται απαραίτητο από την Διοργανώτρια, με Δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ ή στα social media (Facebook, Instagram και YouTube) καθώς επίσης και αξιοποίησης φωτογραφιών του εκάστοτε νικητή και video με δηλώσεις του, αλλά και τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις της Διοργανώτριας, υπό τον όρο ότι τηρούνται οι διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων, όπως ορίζονται στο Pamestoixima.gr.

21. Σε περίπτωση που ένας παικτικός λογαριασμός νικητή κλείσει για οποιανδήποτε λόγο (π.χ. μη ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης του λογαριασμού, μόνιμου ή προσωρινού αυτοαποκλεισμού κλπ) προτού ολοκληρωθεί η απονομή του Επάθλου, τότε το Έπαθλο θα διατεθεί στον επόμενο νικητή/επιλαχόντα.

22. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ' εφαρμογή τους διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο για όλους τους συμμετέχοντες. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα ενέργεια, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας, ακόμη όταν αφορά μη μόνιμους κατοίκους της Ελλάδας.
23. Το Ελληνικό κείμενο των εν λόγω όρων και προϋποθέσεων υπερτερεί από οποιαδήποτε πιθανή μετάφρασή του σε άλλη γλώσσα.

24. Στην περίπτωση που ένα ή περισσότερα αθλητικά γεγονότα για τα οποία η ΟΠΑΠ Α.Ε προσφέρει εισιτήρια παρακολούθησής τους αλλάξουν ημερομηνία, ώρα και τόπο διεξαγωγής ή διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, η ΟΠΑΠ Α.Ε. δεν φέρει ευθύνη.

25. Το αποτέλεσμα της κλήρωσης είναι οριστικό και αμετάκλητο.

26. Ισχύουν οι γενικοί Όροι Επιβραβεύσεων του Pamestoixima.gr

27. Ισχύουν οι γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις του Pamestoixima.gr