Έρχεται EURO και μπαίνουμε στο κλίμα με μακροχρόνια στοιχήματα!

Οι υποχρεώσεις των συλλόγων ολοκληρώθηκαν, ταμείο πήγε η πρόταση στον τελικό του Champions League και πλέον μπορούμε να ασχοληθούμε με τα προγνωστικά EURO 2024, με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα να εκκινεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Εθνική Γαλλίας - Προγνωστικά EURO

Στο πρώτο μακροχρόνιο επέλεξα να ασχοληθώ με την Εθνική Γαλλίας, που την θεωρώ πρώτο φαβορί για το θεσμό. Παρότι στις αποδόσεις του Pamestoixima.gr πρώτο φαβορί δίνεται η Αγγλία, εκτιμώ πως οι Γάλλοι θα έπρεπε να θεωρούνται ως η... ακλόνητη ομάδα για την κατάκτηση, όχι μόνο λόγω του ρόστερ τους, αλλά διότι έχουν τόσο το know-how, όσο και τη «βαριά» φανέλα και μπορούν να υποστηρίξουν τον τίτλο του φαβορί.

Η παρέα των Μπαπέ και Γκριεζμάν θα βρεθεί σε όμιλο με την Ολλανδία, την Αυστρία και την Πολωνία. Δικαίως ακλόνητο φαβορί, όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για την πρωτιά. Το σύνολο του Ντεσάν θα επιχειρήσει από την έναρξη του τουρνουά να... τρομάξει τους αντιπάλους, έχοντας επιθετική γραμμή που αν μη τι άλλο είναι ποιοτική.

Το line για τα τέρματα της Γαλλίας στον όμιλο είναι στο 5,5 και η απόδοση για να το ξεπεράσει είναι στο 1.72*. Θα το ήθελα στο 1.80, για να είμαι απολύτως ειλικρινής, ωστόσο και στο υπάρχον 1.72 μπορεί να πονταριστεί, εκτιμώντας πως οι Γάλλοι δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα και θα σκορπίσουν τους αντιπάλους τους από τον 4ο όμιλο του EURO 2024.

Μακροχρόνια EURO 2024

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές** και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
** Η "Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση" ισχύει μόνο για νέους παίκτες