Καλημέρα σε όλο το κοινό του Pamestoixima.gr.

Η δράση στο EURO 2024 παίρνει φωτιά σιγά - σιγά, καθώς καθημερινά διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις. Από το σημερινό πρόγραμμα μου αρέσουν οι αναμετρήσεις του τρίτου ομίλου.

Προγνωστικά EURO 2024

Ξεκινάω με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σλοβενία και Δανία. Οι δεύτεροι μας εξέπληξαν στο προηγούμενο τουρνουά, φτάνοντας έως την ημιτελική φάση του θεσμού, εκεί όπου αποκλείστηκαν από την Αγγλία. Βέβαια, δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση εκείνο το σύνολο.

Πλέον, οι Δανοί δεν φημίζονται για την άμυνά τους, αλλά τουλάχιστον παραμένουν μία ομάδα που σκοράρει με ευκολία. Η Σλοβενία με τη σειρά της διαθέτει ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Το goal/goal διπλασιάζει και θα είναι η πρώτη μου επιλογή.

Συνέχεια με το Σερβία-Αγγλία. Η αλήθεια είναι πως διαθέτει μία συμπάθεια για τους Βαλκάνιους, ωστόσο στα προγνωστικά στοιχήματος θα πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί. Η Αγγλία είναι το δεύτερο φαβορί του θεσμού, με 26 ισάξιους παίκτες και δίψα για διάκριση. Έχει την ποιότητα να «διασπάσει» την αντίπαλη άμυνα, επιλογή το διπλό σε απόδοση 1.45*, σε συνδυασμό με την επιλογή από το Σλοβενία-Δανία.

Προγνωστικά EURO 2024:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές