Σήμερα θα επιχειρήσουμε να κάνουμε μια πρώτη προσέγγιση σε κάποια ειδικά στοιχήματα της φάσης των ομίλων.

Στο πρώτο γκρουπ διαπίστωσα, ότι πληρώνει αρκετά καλά το να τερματίσουν στην πρώτη και στην δεύτερη θέση αντίστοιχα η Γερμανία με την Ελβετία. Τους Ελβετούς τους σέβομαι και τους υπολήπτομαι και θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα προκριθούν.

Ένα δεύτερο στοίχημα είναι η πρωτιά της Γερμανίας και να τερματίσει τέταρτη η Ουγγαρία. Αυτό μάλιστα πληρώνει και αρκετά καλύτερα.

Στο δεύτερο γκρουπ υπάρχουν τρεις μεγάλες ομάδες και αναμένεται τεράστια μάχη. Η Ισπανία δίνεται ως φαβορί για την πρωτιά, αλλά εγώ πιστεύω ότι οι Ιταλοί μπορούν να τερματίσουν πρώτοι και να μας χαρίσουν μια υψηλή απόδοση. Πάντως λογικά θα προκριθούν και οι δύο διότι η Κροατία δεν έχει την παλιά τεράστια ομάδα του παρελθόντος.

Όσο για την Αλβανία, δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα γλιτώσει την τελευταία θέση σε ένα τόσο δύσκολο γκρουπ.

Στον τρίτο όμιλο, επιλέγω πρώτη θέση Αγγλία και δεύτερη Δανία. Εξίσου λογικό ακούγεται και η πρωτιά της Αγγλίας με τη Σλοβενία να τερματίζει στην 4η θέση.Όλες οι παραπάνω επιλογές πληρώνουν καλά στο Pamestoixima.gr και αξίζει να ρίξουμε μια πιο προσεχτική ματιά.

Στον τέταρτο όμιλο δεν θα πάω με το φαβορί και γενικότερα πρόκειται για ένα γκρουπ που δεν αποκλείω να σημειωθούν εκπλήξεις. Η Αυστρία και η Πολωνία δεν αποτελούν αμελητέες ποσότητες και για την Γαλλία δεν έχω καλή… διαίσθηση σε αυτό το ευρωπαϊκό. Οι Ολλανδοί γενικότερα δεν με πείθουν και μια πρόκριση της Πολωνίας πληρώνει πολύ καλά.

Στον πέμπτο όμιλο οι Βέλγοι είναι το φαβορί και για τη δεύτερη θέση θα γίνει μάχη. Δεν υιοθετώ τον φαβοριτισμό των Ουκρανών και αν αξίζει να παιχτεί κάτι από αυτό το γκρουπ θεωρώ ότι είναι να βγει πρώτος σκόρερ ο Λουκάκου. Γενικότερα όλοι γνωρίζουμε τις εκπληκτικές ικανότητες της βελγικής ομάδας που πάντα αρέσκεται στο επιθετικό παιχνίδι.

Στον έκτο όμιλο τέλος, θα έπαιζα δυάδα πρόκρισης την Πορτογαλία και την Τουρκία. Οι Τούρκοι θα ξεκινήσουν με μεγάλο πάθος και θέληση στον θεσμό και θεωρώ ότι μπορούν να τα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση. Ένα ακόμα ειδικό στοίχημα είναι το δεχθεί η Γεωργία τα περισσότερα γκολ στον όμιλο.

Αν έπρεπε πάντως να επιλέξω σε ποιο γκρουπ θα σημειωθούν τα περισσότερα τέρματα, μάλλον θα πήγαινα στον τέταρτο.

Εγώ έθεσα παραπάνω  τις προτάσεις μου αλλά από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τις δικές τους εκτιμήσεις και τα δικά του πιστεύω. Ελπίζω τουλάχιστο να έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε ένα πλούσιο θέαμα και από εκεί και πέρα θα τα λέμε καθημερινά με ανάλυση όλων των αναμετρήσεων από αυτήν εδώ τη στήλη.

Προγνωστικά EURO 2024:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο Pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης.

Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!