Καλημέρα σε όλο το κοινό του Pamestoixima.gr.

Γρήγορα μου φαίνεται πως ολοκληρώνεται το EURO 2024. Έτσι μου φάνηκε, no joke. Φτάσαμε αισίως στην προημιτελική φάση. Οπότε, από εδώ και στο εξής, θα έχουμε σε κάθε αγωνιστική ημέρα προγνωστικά.

Ισπανία εναντίον Γερμανίας απόψε στις 19:00, στο παιχνίδι που ανοίγει την προημιτελική φάση. Η καλύτερη ομάδα του θεσμού απέναντι στη διοργανώτρια.

Οι Ισπανοί εκτιμώ πως έχουν το καλύτερο σύνολο. Συνδυάζουν νιάτα και εμπειρία, διαθέτουν ποιότητα, εντάσεις, τρεξίματα. Τους λείπει μόνο ο φορ. Και μέχρι στιγμής, δεν έχουν δυσκολευτεί ΚΑΘΟΛΟΥ.

Σε αντίθεση με την οικοδέσποινα Γερμανία που τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ελβετία (1-1), ενώ απέναντι στη Δανία στάθηκε απόλυτα τυχερή λόγω του VAR. Από την... τρίχα του Δανού δεν έμεινε πίσω στο σκορ και μετά να έτρεχε. Δεν πείθει με τον Χάβερτς στα φορ...

Λογικά τα σπόρια στα σφυρίγματα θα είναι με το μέρος των Γερμανών. Λογικό... Διοργανωτές γαρ. Ωστόσο, ο ποδοσφαιρικός Θεός, εάν είναι δίκαιος, θα δώσει την πρόκριση στην Ισπανία. Πιο ομάδα, σε όλα τα επίπεδα. Και η πρόκριση της στο 1.87* έχει αξία.

Προγνωστικά EURO 2024:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές