Καλημέρα σε όλο το κοινό του Pamestoixima.gr.

Νομίζω πως δεν χρειάζονται πλέον πρόλογοι για τα προγνωστικά μας και το EURO 2024, οπότε να περάσουμε κατευθείαν στο Ολλανδία-Γαλλία.

Η Ολλανδία ήταν πληθωρική στην πρεμιέρα απέναντι στην Πολωνία. Ναι μεν έμεινε πίσω στο σκορ με 1-0, ωστόσο κατάφερε να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση και να επικρατήσει με 2-1.

Από την έναρξη ήταν ανώτερη, κόντρα στη ροή του αγώνα έμεινε πίσω στο σκορ, ωστόσο δεν πτοήθηκε, ούτε αγχώθηκε, ούσα εμφανέστατα ανώτερη. Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και πήρε το τρίποντο.

Η Γαλλία επικράτησε της Αυστρίας με 1-0 στην πρεμιέρα, αλλά δεν εντυπωσίασε. Μάλιστα, έχασε και τον Κιλιάν Μπαπέ με τραυματισμό, ο οποίος σίγουρα μένει εκτός απέναντι στην Ολλανδία και η συνέχειά του στο τουρνουά διαθέτει ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Βέβαια, ο Ντεσάν έχει τους παίκτες να τον αντικαταστήσει, πιθανότατα ο Ζιρού θα βρεθεί στην κορυφή. Προσωπικά, θεωρώ καλύτερη επιλογή τον πολύπειρο φορ για την κορυφή, καθώς «γεμίζει» την περιοχή, εν αντιθέσει με τον πιο κινητικό Μπαπέ.

Στο διά ταύτα, ακόμη και με την κομβική απουσία του Μπαπέ, θεωρώ πως η Γαλλία δεν θα ηττηθεί. Πιθανό το goal/goal, αλλά και τα σκορ 1-1 ή 1-2. Επιλογή μου το Χ2 με over 1,5 και over 5,5 κόρνερ σε συνολική απόδοση 1.96*.

Προγνωστικά EURO 2024:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές