Καλησπέρα στην παρέα του Pamestoixima.gr.

Δεύτερη ημέρα των προημιτελικών σήμερα και ομολογώ επιλέγω να αφήσω πίσω το Αγγλία-Ελβετία που είναι τρομερά αμφίρροπο και να ασχοληθώ με το Ολλανδία-Τουρκία. Το ματς που ίσως θα μας δώσει το πιο διασκεδαστικό ματς της διοργάνωσης.

Εξάλλου μας έχουν χαρίσει αμφότερες ωραία παιχνίδια και "διψάνε" για διάκριση. Ούτως ή άλλως αμυντικά δεν διακρίνονται εάν και η αλήθεια είναι πως φαβορί υπάρχει και ξεχωρίζει.

Η Ολλανδία του Κούμαν υπέταξε την Ρουμανία με επιβλητικό τρόπο σε ένα ματς που θα μπορούσε να είχε ακόμα μεγαλύτερη έκταση το σκορ, βελτιώνοντας την απόδοση της από το ματς κόντρα στην Αυστρία.

Από την άλλη οι Τούρκοι έκαναν ένα εξαιρετικό ματς κόντρα στην Αυστρία για εξήντα λεπτά αλλά τελικά ο Μοντέλα έκανε τις κινήσεις που έπρεπε ώστε το αποτέλεσμα να διατηρηθεί και να προκριθεί στο τέλος.

Στο "ζουμί " της υπόθεσης βλέπω γκολ σε μία αναμέτρηση πολύ ανοιχτή και με έξαλλο ρυθμό. Οι Τούρκοι έχουν επιβεβαιώσει 4/4 φορές το Over 2,5 ενώ η Ολλανδία 3/4. Το να δούμε τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς δεν είναι απίθανο σενάριο σε μία επιλογή στο 1.82*.

Προγνωστικά EURO 2024:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές