Καλημέρα σε όλο το κοινό του Pamestoixima.gr.

Επιτέλους ξεκίνησε το EURO 2024, το οποίο περιμένουμε μήνες τώρα. Αφήνουμε πίσω τα προηγούμενα PS Blog με τα μακροχρόνια προγνωστικά και πιανόμαστε πλέον με την αγωνιστική δράση.

Η Ουγγαρία τυπικά υποδέχεται την Ελβετία. Αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα που εκτιμώ πως θα τερματίσει στη δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω από την οικοδέσποινα Γερμανία, που αποτελεί το μεγάλο φαβορί.

Οι Ούγγροι διαθέτουν μία πιο σφιχτή και δεμένη ομάδα, ελαφρώς πιο ποιοτική και έμπειρη, αλλά σε κάθε περίπτωση πιο παθιασμένη. Στην αντίπερα όχθη, η Ελβετία μου μοιάζει γηρασμένη. Σακίρι σε προχωρημένη ηλικία, Τσούμπερ σε πτώση στο τέλος της σεζόν, ενώ ο Τσάκα προέρχεται από επιβαρυμένη σεζόν με τη φανέλα της Λεβερκούζεν. Ναι μεν υπάρχουν ποιοτικές επιλογές (Εμπολό, Αμντουνί, Οκαφόρ, Ζακάρια), όμως δεν μου γεμίζουν το μάτι.

Το κίνητρο είναι εξίσου μεγάλο, αυτό εννοείται. Όμως οι Ούγγροι παραδοσιακά «ματώνουν» παραπάνω τη φανέλα, παρουσιάζουν μεγαλύτερη αυταπάρνηση. Και βάσει του γεγονότος πως διαθέτουν πιο σφιχτό σύνολο, θα καταλήξω στο combo του 1Χ με over 0,5 σε απόδοση 1.96*.

Προγνωστικά EURO 2024:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.