Καλημέρα φίλοι μου, Τετάρτη σήμερα και το μενού έχει τέσσερις αναμετρήσεις, οι δύο για τον πέμπτο όμιλο και δύο για τον έκτο όμιλο.

Στις τέσσερις αναμετρήσεις υπάρχει κίνητρο με μόνη εξαίρεση την Πορτογαλία, εμείς αποφασίσαμε να τιμήσουμε το παιχνίδι Ουκρανία-Βέλγιο, το μελετήσαμε και το πήγαμε λίγο παραπέρα.

Ουκρανία-Βέλγιο

Ένα και μοναδικό παιχνίδι για σήμερα σε έναν όμιλο φωτιά αφού Ρουμανία, Ουκρανία, Σλοβακία και Βέλγιο έχουν από τρεις βαθμούς και η πρόκριση θα παιχτεί την τρίτη και τελευταία αγωνιστική. Η Ουκρανία έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στη Σλοβακία και με ανατροπή πήρε την νίκη που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε πρόκριση, πριν ξεκινήσει η διοργάνωση πίστευα ότι η Ουκρανία θα είναι μία από τις εκπλήξεις, μακάρι να περάσει ως Τρίτη γιατί απόψε το έργο είναι δύσκολο.

Το Βέλγιο είναι πολύ ανώτερο σε όλους τους τομείς και εκτός από την νίκη θεωρώ πως θα κυνηγήσει και τα γκολ για να τερματίσει πρώτο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λουκάκου στον οποίο έχουν ακυρώσει όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία γκολ και μάλιστα τα δύο από τα τρία χρειάζονται συζήτηση.

Θεωρώ πως σήμερα θα σταθεί πιο τυχερός και θα πετύχει ένα γκολ γι’ αυτό και τον συνδύασα στην επιλογή μου. Παίζουμε λοιπόν νίκη του Βελγίου, over 1.5 και να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Λουκάκου, όλο αυτό το πακέτο πληρώνει 3.05*!

Προγνωστικά EURO 2024:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές