Φινάλε δευτέρου ομίλου, εκείνου που αρχικά είχε χαρακτηριστεί ως όμιλος του θανάτου.

Οι Ισπανοί κερδίζοντας Κροατία και Ιταλία όχι απλά εξασφάλισαν την πρόκριση με άνεση, αλλά πριν καν το ματς της τελευταίας αγωνιστικής έχουν καπαρώσει και την 1η θέση.

Ακόμη και αν χάσουν από την Αλβανία και η Ιταλία κερδίσει τους Κροάτες, στην ισοβαθμία των 6 πόντων μεταξύ Ισπανίας-Ιταλίας, είναι οι Ιβηρες εκείνοι που τερματίζουν 1οι αφού κέρδισαν το μεταξύ τους ματς.

Kαι το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα κάνει η Ισπανία. Με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της έχει πείσει πως μπορεί να πάει μέχρι τέλους. Ειδικά με την Ιταλία ήταν εξαιρετική αμυντικά, μετά το πολύ καλό παιχνίδι μεσοεπιθετικά που έκανε με τους Κροάτες.

Θα μπει… χαλαρή, ούσα αδιάφορη, κόντρα σε έναν αντίπαλο που παίζει το σημαντικότερο ματς της ιστορίας του; Αν οι Αλβανοί κερδίσουν κατά πάσα πιθανότητα πετυχαίνουν μια πρόκριση που θα πανηγυριστεί ίσα με κατάκτηση τίτλου στη χώρα τους! Ειδικά αν έρθει με νίκη κόντρα σε ένα μεγαθήριο σαν την Ισπανία.

Ο άσος είναι στο 7.00* και συζητιέται μόνο υπό το πρίσμα της Ισπανικής χαλάρωσης ή και πονηριάς. Αφού η Ισπανία έχει τρόπο να αφήσει εκτός συνέχειας έναν θεωρητικά δυνατό αντίπαλο, όπως οι Ιταλοί και οι Κροάτες.

Σε επίπεδο ειδικών στοιχημάτων, έχει ενδιαφέρον να στήσουμε πάνω σε αυτό το σενάριο με πιθανά πονταρίσματα υπέρ της Αλβανίας. Όπως οι τελικές προσπάθειες που θα κάνει η Αλβανία.

Οι Ισπανοί, όπως γράψαμε και πιο πάνω, δεν έχουν λόγο να σκιστούν. Οι Αλβανοί επίσης δεν έχουν λόγο να ανεβάσουν την ένταση του αγώνα και να εκνευρίσουν τον αντίπαλο. Λογικά θα δούμε ήρεμο ματς, χωρίς πολλά φάουλ και με under και στον αριθμό των καρτών. Ενδιαφέρον το 2.80* για να δει μηδέν κάρτες η Ισπανία.

Κροατία-Ιταλία: Αίμα και άμμος για την πρόκριση

Με την πλάτη στον τοίχο στο φινάλε του ομίλου η Κροατία, προκρίνεται μόνο με νίκη, την ώρα που στην Ιταλία ίσως κάνει και το Χ.

Οι Κροάτες έδειξαν επιπόλαιοι και στα δύο παιχνίδια τους. Εφαγαν τρία γκολ από την Ισπανία μέσα σε λίγο χρόνο και ισοφαρίστηκαν από τους Αλβανούς ενώ είχαν γυρίσει το παιχνίδι.

Και στα δύο ματς έκαναν αρκετά φάουλ, 13 στην πρεμιέρα και 15 στο δεύτερο ματς. Οφείλουν να πάνε με νεύρο σε αυτό το ματς, οι Ιταλοί ως dna όταν τους κάνει το Χ μπορεί να γίνουν αρκετά… εκνευριστικοί και το συγκεκριμένο ματς, σε πλήρη αντίθεση με το Αλβανία-Ισπανία, έχει τα φόντα να έχει μεγάλο αριθμό καρτών.

Θα πρέπει, ίσως, να περιμένουμε ενδεκάδες για την περίπτωση Πάσαλιτς. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός ήταν από τους πλέον δραστήριους στο δεύτερο ημίχρονο με την Αλβανία, όταν και πέρασε αλλαγή. Με καλές πιθανότητες να πάρει ευκαιρία από τον Ντάλιτς, που σίγουρα θα θέλει να αλλάξει πράγματα μετά τη μέτρια παρουσία στα δύο πρώτα ματς. Στο 1.95* να βρει 1+ τελική στην εστία ο Πάσαλιτς.

Από πλευράς Ιταλών, ο Κιέζα είχε 3 τελικές στην πρεμιέρα απέναντι στην Αλβανία και ήταν από τους ελάχιστους που δοκίμασε προσπάθεια και επί της Ισπανίας. Στο 2.30* να έχει 3+ προσπάθειες στο ματς.

Προγνωστικά Αλβανία-Ισπανία:

Προγνωστικά Ιταλία-Κροατία:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.