Καλημέρα φίλοι μου, Σάββατο σήμερα και έχουμε μπεί ήδη στην δεύτερη αγωνιστική του Euro 2024.

Πλέον τα όρια στενεύουν και κάποια φαβορί καίγονται για το τρίποντο ενώ κάποια άλλα θέλουν να κλειδώσουν την πρόκριση. Δυάδα για σήμερα και πάμε ταμείο. 

Βέλγιο-Ρουμανία 

Πρώτο παιχνίδι είναι το Βέλγιο-Ρουμανία, οι Βέλγοι ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι με τους Σλοβάκους, εκεί που ήταν το φαβορί για την πρώτη θέση πλέον παίζουν την πρόκριση στο σημερινό παιχνίδι. Οι Ρουμάνοι από την άλλη καθάρισαν την Ουκρανία με 3-0 σκορ και πλέον δύσκολα θα μείνουν εκτός αφού έστω μία ισοπαλία αρκεί. Για σήμερα επιλέγουμε νίκη του Βελγίου η οποία πληρώνει 1.48*.

Τουρκία-Πορτογαλία 

Δεύτερο παιχνίδι είναι το Τουρκία-Πορτογαλία, οι Τούρκοι καθάρισαν με σκορ 3-1 τους Γεωργιανούς και θεωρώ πως ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις της διοργάνωσης, κάτι ανάλογο συνέβη και με τους Πορτογάλους, το πλασματικό 2-1 δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα του αγώνα. Οι δυο ομάδες πλέον με νίκη φτάνουν τους έξι βαθμούς και θα περάσουν ως πρώτοι στον επόμενο γύρω, θεωρώ πως το πάνω χέρι το έχει η παρέα του Ρονάλντο αλλά θα κινηθώ πιο προσεκτικά, θα επιλέξω το over 0.5 γκολ ημιχρόνου το οποίο πληρώνει 1.32*.

Προγνωστικά Euro 2024:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές