Φίλοι μου καλημέρα, σιγά - σιγά φτάνουμε στο τέλος του EURO 2024 και ενώ τα μεγάλα φαβορί είναι μέσα κανένα από αυτά δεν έχει παίξει το ποδόσφαιρο που περιμέναμε και ταυτόχρονα κανένας δεν μας έχει πληρώσει.

Η Αγγλία σώθηκε στο 95ο λεπτό, οι Γάλλοι με αυτογκόλ... Για σήμερα έχουμε δύο αναμετρήσεις για τα προημιτελικά.

Αγγλία-Ελβετία

Πρώτο παιχνίδι το Αγγλία-Ελβετία, λίγο καλύτεροι οι Ελβετοί μέχρι στιγμής, πιο αποτελεσματικοί και σκοράρουν σχετικά εύκολα. Σίγουρα δεν θα περιμένουν πίσω αλλά θα επιτεθούν για να πάρουν το παιχνίδι.

Από την άλλη μεριά οι Άγγλοι δεν έχουν παίξει αλλά πλέον τα πράγματα σοβαρεύουν, είναι αναγκασμένοι για το κάτι παραπάνω. Περιμένω γκολ από νωρίς γι αυτό και θα πάρω το over 0.5 ημιχρόνου σε απόδοση 1.57*.

Ολλανδία-Τουρκία

 Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Ολλανδία-Τουρκία, πολύ δυνατές και οι δύο στους 16, η Τουρκία με την ψυχή στο στόμα πέρασε το εμπόδιο της Αυστρίας η οποία ήταν το φαβορί στα χαρτιά, οι Τούρκοι έπαιξαν έξυπνα και με αντεπιθέσεις, πέτυχαν δύο γκολ και στη συνέχεια πάλεψαν και κράτησαν την πρόκριση.

Από την άλλη μεριά η Ολλανδία καθάρισαν το παιχνίδι  με τους Ρουμάνους πολύ εύκολα και σκορ 3-0, σκοράρουν εύκολα και οι δύο ομάδες γι αυτό θα επιλέξω και εδώ το over 0.5 ημιχρόνου σε απόδοση 1.34*.

Προγνωστικά EURO 2024:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.