Στοιχηματικά μιλώντας, το ματς της ημέρας είναι το Σλοβακία-Ρουμανία!

Μια ισοπαλία που στέλνει και τις δύο ομάδες στη φάση των «16» και μοιάζει από τις βολικότερες που θα μπορούσαν να συμβούν. Καθώς και τα ονόματα είναι τέτοια που δεν θα ρίσκαραν το ενδεχόμενο αποκλεισμού για να κερδίσουν ένα καλύτερο πλασάρισμα στον όμιλο.

Πέρα από το Χ, που φυσιολογικά παίζει σε χαμηλές τιμές κοντά στο όριο του διπλασιασμού, ενδιαφέρον σε αυτή την περίπτωση έχουν δύο ενδεχόμενα. Pre game πιθανά σκορ, όπως το 2-2 (απόδοση 13.50*) και το 4-4 (απόδοση 2.51*) ή στο Live Betting αν μια ομάδα προηγείται να πονταριστεί το Χ.

Πιστεύοντας πως δεν θα δούμε ένα βαρετό 0-0, ενδιαφέρον έχει το Ισοπαλία και Over που φτάνει σε απόδοση 11.50*.

Στο κομμάτι των ειδικών αγορών, είναι ένα παιχνίδι που δεν περιμένει κανείς να δει νεύρα και ένταση. Η λογική λέει να πάνε φιλαράκια στους «16». Το under 0,5 κάρτες στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.60* και το under 2,5 κάρτες συνολικά στην αναμέτρηση στο 2.55*.

Δεν έχει νόημα να πιάσουμε αναλύσεις για τρόπο παιχνιδιού και δυναμική στα μαρκαρίσματα των ομάδων. Η πρόταση προκύπτει καθαρά στο σενάριο μιας βολικής ισοπαλία που ουδείς στο γήπεδο θέλει να χαλάσει με αδικαιολόγητα νεύρα και σκληρά μαρκαρίσματα.

Το Ουκρανία-Βέλγιο έχει ισχυρό φαβορί τους Βέλγους, που αφού έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους με τη Ρουμανία, τώρα μπορούν να κερδίσουν και την 1η θέση στον όμιλο. Στο σενάριο που γράφαμε παραπάνω, δηλαδή μιας εξαιρετικά πιθανής ισοπαλίας στο Σλοβακία-Ρουμανία, η νίκη αρκεί στο Βέλγιο για να τερματίσει στην κορυφή. Θυμίζουμε πως τη δεδομένη στιγμή και οι τέσσερις ομάδες στο συγκεκριμένο γκρουπ «συγκατοικούν» στους 3 βαθμούς.

Ετσι αν κάποιος πιστεύει στη νίκη του Βελγίου, τότε το 2.15* για νικητή ομίλου είναι σαφώς καλύτερη απόδοση από το 1.67* της απλής νίκης κόντρα στην Ουκρανία. Να τονίσουμε πως το Βέλγιο δεν τερματίζει πρώτο αν κερδίσει και ταυτόχρονα κερδίσει η Σλοβακία, ενώ τερματίζει 1ο με δική του νίκη και ισοπαλία στο Σλοβακία-Ρουμανία ή νίκη της Ρουμανίας.

Επιπλέον στοιχείο που φάνηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια των Βέλγων είναι πως μπαίνουν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση. Με τη Ρουμανία σκόραραν μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο, ενώ με τη Σλοβακία έχασαν τεράστιες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Υπάρχουν τρεις αγορές με ενδιαφέρον, στην ενότητα «λεπτά». Το να μπει το πρώτο γκολ πριν το 10ο λεπτό, πριν το 20ο λεπτό ή πριν το 30ο λεπτό. Όπως είναι λογικό, όσο νωρίτερα επιλέξει κάποιος, τόσο πιο υψηλή η απόδοση.

6ος Ομιλος: Αδιάφορη η Πορτογαλία

Η Πορτογαλία με δύο νίκες ήδη καπάρωσε την 1η θέση του ομίλου και… αν θέλει μπορεί να πάρει μαζί της στα νοκ άουτ και τη Γεωργία, χαρίζοντάς της μια νίκη σήμερα!

Στο έτερο ματς, Τουρκία-Τσεχία, οι Τσέχοι χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη, ενώ στους Τούρκους κάνει και το Χ. Θυμίζουμε πως στο προηγούμενο ματς που οι Τσέχοι κυνήγησαν τη νίκη, κόντρα στη Γεωργία, μέτρησαν 26 τελικές και 11 κόρνερ, ενώ έδωσαν μια τεράστια ευκαιρία στο φινάλε στην αντίπαλό τους!

Η Τουρκία είχε 22 φάσεις απέναντι στη Γεωργία και 10 κόντρα στην Πορτογαλία, μας που κέρδισε και 9 κόρνερ.

Βασική επιλογή στην αναμέτρηση το Over 9,5 κόρνερ στο 1.91*, ενώ μπορεί να γίνει κουβέντα και για την αγορά τελικών προσπαθειών στο ματς.

Προγνωστικά Βέλγιο-Ουκρανία:

Προγνωστικά Τσεχία-Τουρκία:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.