Από σήμερα ξεκινά η 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του EURO 2024, με δύο μόνο παιχνίδια στο αποψινό πρόγραμμα, που διεξάγονται ταυτόχρονα...

Στο Ελβετία-Γερμανία, οι οικοδεσπότες Γερμανοί έχουν περάσει ήδη στους «16» κάνοντας το 2/2 και αν αποφύγουν την ήττα κρατάνε και την πρωτιά του Α’ ομίλου. Για την πρωτιά παίζουν ουσιαστικά και οι Ελβετοί, αφού ακόμη κι αν ηττηθούν με ένα μικρό σκορ, δεν κινδυνεύουν ρεαλιστικά να χάσουν την 2η θέση.

Κι αυτό γιατί την ίδια ώρα οι Σκωτσέζοι θα πρέπει να κερδίσουν με 4+ γκολ διαφορά τους Ούγγρους. Δεν «παίζει» σαν σενάριο. Συνεπώς, δεν βλέπω παιχνίδι σκοπιμότητας με στόχευση το φαινομενικά βολικό Χ. Στο 2.17* το G/G+Over 2,5, δεν το αποκλείω να ξεφύγει το σκορ, όπως συνέβη στα ματς και των δύο στην πρεμιέρα.

Θα πέσουν… κορμιά

«Σφαγή» το Σκωτία-Ουγγαρία, καθώς αμφότερες θέλουν μόνο νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στους «16». Σκληρές ομάδες και οι δύο, η Σκωτία είναι η μοναδική μέχρι τώρα στο τουρνουά που είχε αποβολή, στην πρεμιέρα με τη Γερμανία.

Πιθανό το σενάριο να δούμε και πάλι κόκκινη κάρτα, ειδικά απ’ την στιγμή που σφυρίζει το ματς ο Αργεντίνος Φακούντο Τέγιο, που τις δείχνει εύκολα σχετικά.

Προγνωστικά EURO 2024:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.