Συνεχίζεται η 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του EURO 2024, σήμερα μάλιστα θα έχουμε 4 παιχνίδια.

Δύο ταυτόχρονα στις 19:00 και άλλα δύο στις 22:00…

Ξεκίνημα από τα απογευματινά ματς και το Γαλλία-Πολωνία, όπου το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο ουσιαστικά. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ με 4 βαθμούς και 1-0 συντελεστή τερμάτων έχει εξασφαλίσει εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου την πρόκριση στους «16». Για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο, θα πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ολλανδία, που έχει 4 πόντους με 2-1 γκολ, υπερτερώντας στο κριτήριο της επίθεσης. Οι Πολωνοί έχουν αποκλειστεί ήδη και μαθηματικά.

«Μασκοφόρος» και βασικός ο Εμπαπέ

Με τον Εμπαπέ να επιστρέφει πιθανότατα, καθώς προπονήθηκε κανονικά με προστατευτική μάσκα στην σπασμένη του μύτη τις τελευταίες μέρες, και με τη Γαλλία να θέλει γκολ σήμερα πέραν της νίκης, κρατάμε το 1+Over 2,5.

Με Χ περνά και η Αυστρία

Στο Ολλανδία-Αυστρία, οι μεν Ολλανδοί θέλουν και την πρωτιά έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση, οι δε Αυστριακοί ξέρουν πως ένας βαθμός θα τους φέρει σίγουρα στους «16». Αν φτάσουν τους 4 πόντους και με συντελεστή τερμάτων +1, είναι δεδομένο πως θα βρίσκονται ανάμεσα στις 4 καλύτερες 3ες ομάδες των 6 ομίλων. Μια χαρά ομάδα έχουν, κατά λάθος με αυτογκόλ έχασαν από τη Γαλλία στην πρεμιέρα. Αν έπαιζα κάτι, θα ήταν το Χ (3.15*).

Μόνο Under Άγγλοι και Σλοβένοι

Στα βραδινά παιχνίδια, η κατάσταση είναι πιο μπερδεμένη. Μόνο η Αγγλία είναι εξασφαλισμένη ουσιαστικά έχοντας 4 βαθμούς και +1 γκολ. Ενδέχεται μάλιστα να πάρει την πρωτιά του ομίλου ακόμα και με ισοπαλία. Οι Σλοβένοι με νίκη περνάνε σίγουρα, μπορεί και ως πρώτοι. Ίσως να βολευτούν και με το Χ τελικά, αυτό θα το ξέρουν όμως αύριο βράδυ που διαμορφωθεί η τελική βαθμολογία των τεσσάρων καλύτερων 3ων. Περιμένω κλειστό παιχνίδι υπομονής και τακτικής, ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν φέρει μόνο Under μέχρι στιγμής. Και το Under 2,5 στο 1.90* δεν το λες και άσχημο.

Τα… ρέστα τους οι Σέρβοι

Στο Δανία-Σερβία και οι δύο θέλουν νίκη. Οι Δανοί πάντως περνάνε και με Χ αν την ίδια ώρα χάνει η ισόβαθμή τους (σε όλα) Σλοβενία. Οι Σέρβοι είναι αναγκασμένοι να παίξουν μόνο για τη νίκη και θα πρέπει να ανοιχτούν. Προσωπικά, δεν τους έχω σε καμία εκτίμηση ως Εθνική ομάδα στο ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με άλλα ομαδικά σπορ όπου πρωταγωνιστούν. Οι Δανοί είναι στα δικά μου μάτια ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα. Ήταν καλύτεροι και στο ματς με τους Άγγλους κι απ’ την στιγμή που ο άσος πληρώνει 2.27*, παίζεται.

Προγνωστικά EURO 2024:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.