Καλημέρα σε όλο το κοινό του Pamestoixima.gr.

Έχει πάρει «φωτιά» η δράση στα γήπεδα της Γερμανίας, έφτασε η στιγμή για τη δεύτερη αγωνιστική του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η 2η αγωνιστική στα γήπεδα της Γερμανίας εκκινεί με την αναμέτρηση Κροατία-Αλβανία. Αμφότερες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα, οι μεν Κροάτες με 3-0 από τους Ισπανούς, οι δε Αλβανοί με 2-1 από τους Ιταλούς, παρότι προηγήθηκαν.

Do or die η μεταξύ τους αναμέτρηση, ο νικητής αναμένεται να τερματίσει τουλάχιστον στην 3η θέση του ομίλου, διεκδικώντας ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για τον καλύτερο τρίτο. Εκτίμηση πως η Κροατία θα επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της, επιλογή ο άσος του 1.51*.

Συνέχεια με την αναμέτρηση Γερμανία-Ουγγαρία. Σούπερ εμφάνιση από την οικοδέσποινα στην πρεμιέρα, φιλοδώρησε με πέντε τέρματα (5-1) την Σκωτία και γέμισε χαρά στο κοινό της. Γενικώς της βγήκε το παιχνίδι, καθώς προηγήθηκε νωρίς και αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω για όλο το δεύτερο ημίχρονο. Η δε Ουγγαρία αποδείχθηκε αρκετά soft απέναντι στην Ελβετία, είχε μετρημένες καλές στιγμές και δικαίως ηττήθηκε.

Θα στηρίξω το φαβορί και τη διοργανώτρια Γερμανία, επιλογή ο άσος με over 1,5 σε απόδοση 1.44*. Η συγκεκριμένη επιλογή θα γίνει δυάδα με το Κροατία-Αλβανία σε συνολική απόδοση 2.17*.

Προγνωστικά EURO 2024:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές