Οι Σέρβοι στην πρεμιέρα έπεσαν πάνω στην άμυνα από μπετό των Αγγλων και έκαναν ελάχιστες φάσεις.

Με την πλάτη στον τοίχο τώρα, απέναντι σε έναν κατά πολύ κατώτερο ποιοτικά αντίπαλο συγκριτικά με την ομάδα που αντιμετώπισαν λίγες ημέρες πριν, αναμένεται να παρουσιαστούν αρκετά βελτιωμένοι επιθετικά.

Αλλωστε με Μίτροβιτς-Βλάχοβιτς αιχμή δόρατος και παίκτες όπως οι Μιλένκοβιτς-Σάβιτς και Τάντιτς πίσω τους, έχουν την ποιότητα να βάλουν αρκετά δύσκολα στους Σλοβένους. Οι οποίοι μετά το 1-1 με τη Δανία δεν πρόκειται να αλλάξουν προσέγγιση.

Με φύλακα-Αγγελο τον Ομπλακ θα μείνουν πίσω από την μπάλα, κλείνοντας διαδρόμους και δίνοντας την κατοχή. Είχαν 38% κατοχή, 11 τελικές και μόλις δύο από αυτές στον στόχο στο ματς της πρώτης αγωνιστικής.

Βασική επιλογή από την αναμέτρηση Σερβία-Σλοβενία το χάντικαπ -1,5 υπέρ των Σέρβων για τελικές στο τέρμα σε απόδοση 2.22*. Για να πληρωθούμε θέλουμε η να κάνουν τουλάχιστον δύο περισσότερες προσπάθειες εντός εστίας συγκριτικά με τους αντιπάλους τους. Αν, για παράδειγμα, οι Σλοβένοι έχουν 2 τελικές στην εστία όπως στην πρεμιέρα, τότε θέλουμε από 4 και πάνω των Σέρβων για να πληρωθεί το στοίχημα.

Εναλλακτική επιλογή να έχουν οι Σέρβοι συνολικά Over 4,5 σουτ στον στόχο στα 90 λεπτά. Απόδοση για τη συγκεκριμένη αγορά στο 2.05*.

O Mλαντένοβιτς πέρασε σαν αλλαγή στο ματς με την Αγγλία και πήρε πάρα πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες. Εβγαινε στο πλάι και με το καλό αριστερό του προσπαθούσε να βγει τα ψηλά κορμιά των συμπαικτών του στην περιοχή. Εχει ενδιαφέρον να δούμε το 7.50* για 1+ ασίστ του Μλαντένοβιτς.

Κλείνοντας κάτι που είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη στήλη έχει να κάνει με τα πολλά φάουλ της Σερβίας. Γράφαμε πριν το ματς με την Αγγλία χαρακτηριστικά «Οι Σέρβοι στα τελευταία παιχνίδια τους μέτρησαν 15 και 14 φάουλ αντίστοιχα» και έκαναν 19 στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής. Στο 1.72* το να ξεπεράσουν τα 12,5 φάουλ απόψε!

Ισπανία-Ιταλία: Η μάχη των «μεγάλων» και το 1.80* του «μικρού»

Ο όμιλος του θανάτου, όπως έχει χαρακτηριστεί ο Β’ όμιλος, συνεχίζεται σήμερα με την πιο δυνατή θεωρητικά αναμέτρηση. Ισπανία-Ιταλία, με 3 πόντους ήδη στο σακούλι αμφότερες από την πρεμιέρα.

Οι Ισπανοί με το κάπως υπερβολικό 3-0 κόντρα στην Κροατία, αφού η αντίπαλό της είχε πάνω από 2 Xgoals και 16 τελικές στο παιχνίδι! Η Ιταλία επίσης νίκη με Over κόντρα στην Αλβανία, δείχνοντας ορισμένα καλά στοιχεία επιθετικά. Λογικό αφού μιλάμε για ομάδα του Σπαλέτι.

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες μοιάζει μια πρώτη σκέψη, έξυπνη όμως επιλογή είναι και οι Over 23,5 τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι σε απόδοση 1.90*. Line που ξεπέρασαν και οι δύο στα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής, δείχνοντας επιθετικές αρετές.

Παίκτης που ξεχώρισε για τους Ισπανούς ο Γιαμάλ, που δεν έχει κλείσει ακόμη τα 17 του χρόνια! Δεν τον εμπόδισε αυτό να κάνει τρεις τελικές με την Κροατία, μια εκ των οποίων βρήκε στόχο. Το να βρει εκ νέου τουλάχιστον 1+ προσπάθεια στην εστία ο Γιαμάλ σε απόδοση 1.80*.

Προγνωστικά Σλοβενία-Σερβία:

Προγνωστικά Ισπανία-Ιταλία:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.