Καλησπέρα σε όλο το κοινό του Pamestoixima.gr.

Ημιτελικά σήμερα για αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα αφού το επίπεδο ανεβαίνει. Ισπανία-Γαλλία σε ένα κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι που ο νικητής θα έχει το προνόμιο να πάει στο Βερολίνο για τον μεγάλο τελικό. Η εικόνα των δύο ομάδων είναι τελείως διαφορετική και παίζουν διαφορετικό ποδόσφαιρο. 

Η Ισπανία έχει εντυπωσιάσει στο τουρνουά έως τώρα. Παίζει ωραία, σωστά και δομημένα χωρίς βέβαια να της λείπουν τα λάθη είτε στην άμυνα, είτε στο κέντρο. Θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες αφού τόσο ο Λε Νορμάντ, όσο και ο Καρβαχάλ είναι τιμωρημένοι ενώ ο Πέδρι χτύπησε και θα χάσει το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Από την άλλη η Γαλλία δεν παίζει καθόλου ενεργητικό ποδόσφαιρο, προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση αλλά διατηρεί μια στιβαρή άμυνα που της επιτρέπει να έχει φτάσει έως εδώ σε μία φάση του τουρνουά που η άμυνα κερδίζει περισσότερα.

Ερωτηματικό πως θα ξεκινήσει ο Ντεσάμπ την ενδεκάδα, σκέψη για Καμαβινγκά υπάρχει καθώς τα πήγε καλύτερα από τον Ραμπιό ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παίζει η επιστροφή του Τιράμ στο βασικό σχήμα ώστε να πλαισιώσει καλύτερα τον Εμπαπέ που στο τουρνουά δεν είναι ιδιαίτερα επιδραστικός.

Το ματς λογικά θα έχει αρκετή σκοπιμότητα και λίγα γκολ. Το no goal είναι μια συνετή επιλογή και μάλλον θα τιμηθεί κοντά στο 1.75*.

Προγνωστικά EURO 2024:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές