Τελευταία αγωνιστική στον πρώτο όμιλο. Ελβετία-Γερμανία και Σκωτία-Ουγγαρία, αλλά οι δύο πρώτες θέσεις, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έχουν κριθεί.

Είναι ανοικτή η πρώτη θέση του ομίλου και η τρίτη. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σενάρια του ομίλου.

Παίζεται ουσιαστικά η τρίτη θέση

Η Γερμανία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους 16, ενώ θέλει μία ισοπαλία να πάρει και την πρωτιά του ομίλου.

Η Ελβετία τσεκάρει και τυπικά την πρόκριση με ισοπαλία, ενώ θέλει μόνο νίκη για να κλέψει την πρωτιά από τους Γερμανούς. Σε περίπτωση ήττας της Ελβετίας ίσως ισοβαθμίσει στην 3η θέση με τη Σκωτία κι εκεί θα παίξει ρόλο η συνολική διαφορά τερμάτων, όπου αυτή τη στιγμή οι Ελβετοί υπερέχουν (+2 έναντι -4). Άρα είναι πάρα πολύ δύσκολο να πέσουν στην τρίτη θέση.

Η Σκωτία τερματίζει 3η και με μια ισοπαλία. Πολύ δύσκολα όμως θα προκριθεί με δύο βαθμούς μέσα στις τέσσερις καλύτερες τρίτες. Οι Ούγγροι θέλουν μόνο τη νίκη για να διεκδικήσουν την πρόκριση στους 16 μέσω της τρίτης θέσης.

Δύο κακές ομάδες

Στο Σκωτία-Ουγγαρία έχουμε τις δύο χειρότερες ομάδες του ομίλου και δύο από τις χειρότερες της διοργάνωσης. Οι Σκωτσέζοι ήταν κάπως βελτιωμένοι στο ματς με την Ελβετία, το τελικό 1-1 τους αφήνει ελπίδες πρόκριση. Αλλά σε καμιά περίπτωση βάσει εικόνας μέχρι στιγμής δεν το αξίζουν. Ούτε οι Ούγγροι έχουν δείξει κάτι. Τραγικοί στο 3-1 από την Ελβετία, λίγο πιο υποφερτοί στο 0-2 από τη Γερμανία, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν πολύ μεγάλη και οι Γερμανοί δεν πάτησαν γκάζι. Δεν βγάζω άκρη από το ματς όσον αφορά το σημείο, ούτε οι αποδόσεις οδηγούν. Πιθανό να ανοίξει το σκορ, λόγω της ανάγκης των δύο ομάδων για τη νίκη, όμως και πάλι δεν μπορώ να παίξω κάποιο over σε Σκωτία-Ουγγαρία. Πάσο και μάλιστα πάσο ξεκάθαρο.

Παιχνίδι βάσει απόδοσης

Το Ελβετία-Γερμανία έχει ένα ξεκάθαρο και δίκαιο φαβορί. Η Γερμανία με τη μέχρι τώρα εικόνα της δείχνει πως μπορεί να προχωρήσει βαθιά μέσα στο τουρνουά. Πήρε εύκολα την πρόκριση από τον όμιλο και τώρα θα καθαρίσει και την πρωτιά.

Η Ελβετία είναι πιο απαιτητικός αντίπαλος από Σκωτία και Ουγγαρία, ο Νάγκελσμαν ίσως κάνει ένα μικρό ροτέισον, ενώ η Γερμανία βολεύεται και με το Χ. Δεδομένα που έχουν ανεβάσει τη νίκη της Γερμανίας στο 1,71*. Απόδοση που θα ήταν το πολύ στο 1.50 εάν γινόταν το ματς πρώτη ή δεύτερη αγωνιστική. Και πάλι, όμως, η Γερμανία θέλει το 3 στα 3 για να πάει με αέρα στους 16, ενώ η Ελβετία ακόμη και με ήττα θα προκριθεί. Θα παίξω το διπλό.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου - Προτάσεις:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.