Φινάλε στον τρίτο και στον τέταρτο όμιλο έχουμε σήμερα.

Ο τέταρτος ξεκινά στις 19:00 με τα Γαλλία-Πολωνία και Ολλανδία-Αυστρία, ενώ ο τρίτος παίζει το βράδυ στις 22:00 με τα Αγγλία-Σλοβενία και Δανία-Σερβία. Πάμε να δούμε τα ματς με χρονολογική σειρά.

Τα σενάρια του 4ου ομίλου

Η Γαλλία θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ολλανδία για να βγει πρώτη. Για να πέσει τρίτη θα πρέπει να χάσει, η Αυστρία να κερδίσει την Ολλανδία και το σκορ ήττας της Γαλλίας να είναι χειρότερο από της Ολλανδίας.

Η Ολλανδία με νίκη ή ισοπαλία προκρίνεται στους 16, κατά πάσα πιθανότητα θα προκριθεί και με ήττα ως καλύτερη τρίτη. Αν πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Γαλλία ή ίδιο και διατηρήσει την καλύτερη διαφορά στα γκολ θα προκριθεί ως πρώτη.

Η Αυστρία θέλει μόνο νίκη για τις δύο πρώτες θέσεις. Με ισοπαλία κατά 99% εξασφαλίζει την πρόκριση με τις καλύτερες τρίτες, ενώ θα μπορούσε να προκριθεί και με ήττα.

Τέλος, αποκλείστηκε η Πολωνία.

Ο Εμπαπέ φτιάχνει στοίχημα

Το Γαλλία-Πολωνία είναι αρκετά… απλό. Οι Γάλλοι, πολύ καλύτεροι μέχρι στιγμής απ’ όσο δείχνουν τα αποτελέσματά τους, θα το κάνουν το χρέος τους απέναντι στους αδιάφορους και κακούς Πολωνούς και θα περιμένουν το Ολλανδία-Αυστρία για αν δουν σε ποια θέση θα τερματίσουν. Μάλιστα, αναμένεται να παίξει ο Εμπαπέ από την αρχή (προστατεύτηκε κόντρα στην Ολλανδία), κάτι που μας δίνει το δικαίωμα να πάμε σε ένα combo bet. Άσος και anytime scorer Εμπαπέ, το οποίο πληρώνει 2.20*.

Το Ολλανδία-Αυστρία είναι δύσκολο, καθώς από τη μία οι Ολλανδοί έβγαλαν προβλήματα στο δύσκολο ματς του ομίλου κόντρα στη Γαλλία, ενώ οι Αυστριακοί ήταν εξαιρετικοί και στα δύο παιχνίδια που έδωσαν. Βέβαια, αυτό το γνωρίζουν και οι μπουκ και έχουν δώσει στην ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν το ρόλο του φαβορί, αλλά με πολύ προσεκτικό άνοιγμα αποδόσεων. Δεν νομίζω ότι βγαίνει κάτι στοιχηματικό από το παιχνίδι. Με το μαχαίρι στο λαιμό θα έπαιζα Αυστρία DNB, αλλά τίποτα παραπάνω…

Τα σενάρια του 3ου ομίλου

Η Αγγλία με νίκη προκρίνεται ως πρώτη. Με ισοπαλία προκρίνεται ως πρώτη εάν δεν νικήσει η Δανία. Με ήττα περνά ως δεύτερη σε περίπτωση πάλι που δεν νικήσει η Δανία, αλλά με 4 βαθμούς κατά πάσα πιθανότητα θα εξασφαλίσει την πρόκριση μέσα στις καλύτερες τρίτες.

Η Δανία με νίκη προκρίνεται, αν δεν νικήσει η Αγγλία προκρίνεται και ως πρώτη. Μπορεί να βρεθεί στην πρώτη δυάδα και με Χ,  αν η Σλοβενία χάσει από την Αγγλία. Αν και τα δύο ματς του ομίλου λήξουν ισόπαλα η δεύτερη θέση με τη Σλοβενία θα κριθεί στην καλύτερη επίθεση. Σε περίπτωση ήττας, ακόμη και 3η να τερματίσει στον όμιλο, λογικά δεν θα περάσει στις καλύτερες τρίτες.

Η Σλοβενία θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί είτε ως πρώτη, είτε ως δεύτερη (ανάλογα και με το αποτέλεσμα της Δανίας). Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεκδικήσει εισιτήριο για τους 16 μέσω των καλύτερων τρίτων.

Η Σερβία για να προκριθεί ως 2η θέλει νίκη και να μην κερδίσει η Σλοβενία την Αγγλία. Αν νικήσει και νικήσει και η Σλοβενία θα τερματίσει 3η, αλλά με 4 βαθμούς βάζει ισχυρή υποψηφιότητα για να μπει στις τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Γέμισε αυτοπεποίθηση η Δανία

Στο Αγγλία-Σλοβενία δεν βγαίνει άκρη. Είναι τόσο αμφίβολος ο τρόπος που θα παρουσιάσει τους Άγγλους ο Σαουθγκέιτ που δεν μπορεί να πάει το μυαλό κάπου. Θα παίξει φοβικά και θα πάει για το 1-0, θα επηρεαστεί από τα απίστευτα πολλά αρνητικά σχόλια και θα παίξει πιο ελεύθερα; Ποιος ξέρει. Το μόνο δεδομένο είναι ότι ποιοτικά η Αγγλία δεν βλέπει τους Σλοβένους.

Αντίθετα, στο δεύτερο ματς, στο Δανία-Σερβία, θα πάρω σημείο και αυτό είναι η νίκη των Δανών. Κατά διαστήματα ήταν εξαιρετική η εικόνα τους κόντρα στην Αγγλία, εμφάνιση που σίγουρα τους γέμισε αυτοπεποίθηση. Οι Σέρβοι ήταν απογοητευτικοί και κόντρα στους Σλοβένους, όπου ισοφάρισαν στο 95’. Η νίκη της Δανίας πληρώνει 2.27*.

Προγνωστικά EURO 2024:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.