Ο χρόνος κύλησε, το Final Four 2024 της EuroLeague πλησιάζει.

Με αποτέλεσμα, κάθε μέρα που περνά, το ενδιαφέρον να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο. Ειδικά στη χώρα μας, από τη στιγμή που στο Βερολίνο θα βρίσκονται τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός.

Θα τα καταφέρει κάποια από τις δύο ελληνικές ομάδες να σηκώσει την κούπα; Διόλου απίθανο. Η Ρεάλ μπαίνει στο Final Four 2024 ως το φαβορί, ως γνωστόν, όμως, σε ματς knock-out και events, που δεν διαρκούν πολύ, όλα μπορούν να συμβούν.

Παράλληλα με το αγωνιστικό ενδιαφέρον, τεράστιο είναι και το αντίστοιχο στοιχηματικό. Με τα επιμέρους στοιχήματα, που δίνονται, να μην μπορούν να σε αφήσουν αδιάφορο. Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Στοίχημα Final Four 2024 - Προτάσεις

EuroLeague νικητής:

Ζευγάρι τελικού και νικητής:

Πρώτος σκόρερ:

Πρώτος ριμπάουντερ:

Πρώτος στις ασίστ:

Πρώτος στα τρίποντα:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Στοίχημα στο FINAL FOUR 2024 στο Pamestoixima.gr

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές, για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και το μοναδικό "Διπλή Ευκαιρία Νικητής -Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός" σε Top Price! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!