Στα Κανάρια νησιά, η Τενερίφη κάθε Απρίλιο εδώ και δύο χρόνια υποδέχεται τον εκάστοτε αντίπαλο, κερδίζει και παίρνει την πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League.

Φέτος, αντίπαλος είναι η Τόφας!

Για την πρώτη νίκη εντός έδρας και το προβάδισμα στην σειρά

Οι γηπεδούχοι, όντας αδιάφοροι στην τελευταία αγωνιστική, ηττήθηκαν από το Περιστέρι στα δυτικά προάστια και του επέτρεψαν να τους ακολουθήσει στην επόμενη φάση. Πλέον, όμως, τώρα που τα πράγματα σοβαρεύουν, δεν θα έχουν άλλη απώλεια θεωρώ. Δύο χρόνια τώρα, σχετικά εύκολα καθαρίζουν τις σειρές στα playoffs και πάνε στο Final Four, δεν περιμένω κάτι διαφορετικό και φέτος.

 Από την άλλη, η Τόφας είναι πρωτάρα σε αυτή την φάση της διοργάνωσης, έχει πολύ δύσκολο έργο. Aλλά καμιά φορά, αν παίζεις και με άγνοια κινδύνου, ελεύθερα, μπορεί αυτό να φέρει και θετικά αποτελέσματα. Σίγουρα δεν θα τα παρατήσει πάντως.

Το σημείο από τον αγώνα (03/04, 21:00), είναι οι Over 162.5 πόντοι, σε απόδοση 1.75*.

Η Τενερίφη, εντός έδρας ανοίγει τον ρυθμό συνεχώς, κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και στον αγώνα αυτό. Επιβάλει τον ρυθμό της και συνήθως κερδίζει εύκολα, με τις υπόλοιπες ομάδες απλά να προσπαθούν να ακολουθήσουν, μήπως και έχουν ελπίδα στον αγώνα. Αναμένω μεγάλο σκορ, λοιπόν, και σίγουρα θα δούμε έναν δυνατό αγώνα.

Στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων πριν δύο χρόνια, είχαν σημειωθεί 165 και 148 πόντοι.

Πιθανές πεντάδες:

Τενερίφη: Μαρσελίνιο Χουέρτας, Κάιλ Γκάι, Τιμ Αμπρομάιτις, Έλτζιν Κουκ, Γκιόργκι Σερμαντίνι

Τόφας: Κάσιους Γουίνστον, Τόλγκα Τσεσίμ, Ζέλικο Σάκιτς, Έγκε Ντεμίρ, Όστιν Γουάιλι

Προγνωστικά Baskeball Champions League:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές