Καλημέρα στην νέα στοιχηματική μου παρέα!

Πλέον, θα τα λέμε και εδώ, στο PS Blog, τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα.

Ασχολούμαι κυρίως με τα Over, αλλά δεν λέω ποτέ όχι σε ένα δυνατό σημείο. Για σήμερα μελετήσαμε και ξεχωρίσαμε μία δυνατή δυάδα, από Αγγλία και Champions League.

Σαουθάμπτον-Πρέστον

Το πρώτο παιχνίδι είναι από την Championship της Αγγλίας, η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Πρέστον (06/03, 21:45). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και κυνηγούν την πρώτη δυάδα, η οποία εξασφαλίζει την απευθείας άνοδο στην Premier League.

Είναι μία επιθετικογενής ομάδα, η οποία μετράει εντός 41 γκολ σε 22 αναμετρήσεις, κάτι που μας δείχνει πόσο εύκολα στέλνει την μπάλα στο πλεκτό. Από την άλλη μεριά, η φιλοξενούμενη βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δεν κινδυνεύει, αλλά πολύ δύσκολα θα μπει και στην εξάδα.

Ρεάλ Μαδρίτης-Λειψία

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Ρεάλ Μαδρίτης-Λειψία, είναι ο επαναληπτικός αγώνας, αφού στο πρώτο παιχνίδι οι «μερένγκες» πήραν το παιχνίδι με σκορ 1-0 μέσα στην Γερμανία.

Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν το παιχνίδι, δεν πιστεύω να κάτσουν στο σκορ του πρώτου αγώνα, αν δεχτούν ένα γκολ, τα πράγματα θα μπλέξουν πολύ. Η «βασίλισσα» μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της εντός έδρας. Όπως κάθε χρόνο, είναι παντοδύναμη στο «σπίτι» της, κυνηγάει την κούπα στην Ευρώπη, ενώ και στην Ισπανία είναι πρώτη με διαφορά επτά βαθμών από την δεύτερη Τζιρόνα.

Από την άλλη μεριά, η Λειψία είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί και να χτυπήσει το παιχνίδι, μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια εκτός έδρας, κάτι που δείχνει τον λόγο που βρίσκεται εκτός τετράδας στην Γερμανία.

Αυτές είναι οι επιλογές μας για σήμερα, η δυάδα πληρώνει κοντά στο 2.50* και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί. Θετική ενέργεια, λοιπόν, και τα λέμε πολύ σύντομα με καινούργιες προτάσεις.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.