Καλημέρα φιλαράκια του Pamestoixima.gr! Tα μεγάλα πρωταθλήματα τελείωσαν, έχουν μείνει 2-3 ακόμα μεγάλοι τελικοί και είμαστε και επίσημα στην καλοκαιρινή περίοδο.

Βέβαια, σε λιγότερο από μήνα έχουμε σέντρα στο EURO, αλλά εκτός από αυτό, τρέχουν και τα καλοκαιρινά πρωταθλήματα. Μελετήσαμε, λοιπόν, και καταλήξαμε σε φοβερή δυάδα.

Μπόντο Γκλιμτ-KFUM Όσλο

Το πρώτο μας παιχνίδι είναι από την Νορβηγία, η Μπόντο Γκλιμτ υποδέχεται την KFUM Όσλο (24/05, 20:00), οι γηπεδούχοι είναι από τις δυνάμεις της χώρας και από τις ομάδες, οι οποίες σκοράρουν κατά ριπάς. Προέρχονται από ήττα με σκορ 1-0 και γι' αυτό πιστεύω πως θα την πληρώσει η μέτρια Κφουμ. Θα επιλέξουμε, λοιπόν, τον άσο σε συνδυασμό με over 2.5 σε απόδοση 1.60.

Ντέρι Σίτι-Σλίγκο Ρόβερς

Το δεύτερο παιχνίδι είναι από την Ιρλανδία, Ντέρι Σίτι εναντίον της Σλίγκο Ρόβερς (), οι γηπεδούχοι κάνουν εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής και βρίσκονται στην δεύτερη θέση ενώ έχουν την καλύτερη έδρα από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Από την άλλη μεριά, έχουμε μία ομάδα, η οποία δέχεται πολλά γκολ ειδικά μακριά από το σπίτι της, ενώ στα τελευταία  πέντε παιχνίδια έχει πάρει με το ζόρι επτά βαθμούς, πετυχαίνοντας μόλις δυο γκολ. Θα επιλέξουμε, λοιπόν, τον άσο σε απόδοση 1.42.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου - Προτάσεις:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.