Το 7ο αστέρι θέλει να φέρει στον Παναθηναϊκό AKTOR ο Ματίας Λεσόρ, ώστε να κάνει την επιθυμία του κόσμου, πράξη!

Ο Ματίας Λεσόρ φιλοξενήθηκε στο OPAP Game Time, αλλά δεν τραγούδησε μόνο το "Voodoo, voodoo". Ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR μίλησε στη Λίλα Κουντουριώτη και για τα συναισθήματα που τού δημιουργεί ο κόσμος της ομάδας, αλλά και για τους φετινούς στόχους.

Οι «πράσινοι» φίλαθλοι τού ζητούν το 7ο αστέρι στην EuroLeague κι ο ίδιος τόνισε πως χρειάζονται μόνο 5 νίκες, για να επιτευχθεί ο στόχος.

Ο Ματίας Λεσόρ για τη σεζόν στον Παναθηναϊκό AKTOR

Για το αν έχει συνηθίσει να έχει πολλούς θαυμαστές ή να είναι μπροστά σε κόσμο: «Θα έλεγα πως ναι, αλλά δεν είναι κάτι που θεωρώ δεδομένο και είμαι χαρούμενος και ευλογημένος που έχω ανθρώπους κοντά μου και να νιώθω την αγάπη τους».

Για το ποιο πιστεύει ότι θα είναι το μέλλον του ίδιου, αλλά και του Παναθηναϊκού AKTOR: «Ελπίζω ότι θα είναι λαμπρό, θα φέρουμε πολλούς τίτλους. Το δικό μου μέλλον είναι κοινό με την ομάδα. Θέλω πολλές επιτυχίες με την ομάδα, να κερδίσω κάτι και να αφήσω το αποτύπωμά μου».

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού AKTOR: «Είναι καλό κοινό, μας σπρώχνουν πολλοί. Έχουμε την σεζόν που έχουμε χάρη και σε αυτούς και όπως είπα νωρίτερα δεν το θεωρούμε δεδομένο και νιώθουμε ευλογημένοι».

Για το πώς βρίσκει την ζωή στην Ελλάδα: «Η ζωή στην Ελλάδα είναι εξαιρετική».

Για το καλύτερο πράγμα στην Ελλάδα: «Ο καιρός».

Για το αγαπημένο του ελληνικό φαγητό: «Ταραμοσαλάτα!».

Για το πώς είναι η ζωή στον Παναθηναϊκό AKTOR: «Μέχρι τώρα, όλα καλά».

Για το τι τον έπεισε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό AKTOR: «Η φιλοσοφία και το πρότζεκτ της ομάδας».

Για το ποιος είναι ο αγαπημένος του Έλληνας τραγουδιστής: «Ο Νίκος Απέργης».

Για το αγαπημένο του σύνθημα: «Voodoo, voodoo, voodoo, voodoo… μαγεία... Δεν θυμάμαι ακριβώς τα λόγια».

Για το πού πιστεύει ότι θα είναι πιο δημοφιλής (Ελλάδα ή Σερβία) αν κατακτήσει EuroLeague με τον Παναθηναϊκό AKTOR: «Στην Αθήνα θα είναι κάτι ακόμα πιο τρελό. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς θα είναι».

Για το πόσο κοντά είναι ο Παναθηναϊκός AKTOR να πάρει την EuroLeague: «Χρειαζόμαστε 5 νίκες και πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας να κάνουμε κάτι μεγαλύτερο. Πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το τι του λέει ο κόσμος που τον βλέπει στον δρόμο: «Δεν μπορώ να το πω... Εξαρτάται από την εβδομάδα. Φέρτε το 7ο αστέρι! Ξέρω μία λέξη στα ελληνικά που μού λένε, το '"παικταρά μου"».

Για το τι του λένε οι οπαδοί του Ολυμπιακού: «Δεν είδα ποτέ κάποιον στον δρόμο να έρθει επιθετικά απέναντί μου, χωρίς να μου δείξει σεβασμό. Συνήθως μού λένε ότι με σέβονται. Μου ζητάνε και φωτογραφία και χαίρομαι, επειδή μου το ζητάνε οπαδοί από άλλη ομάδα».

Για το ποιος είναι ο αγαπημένος του συμπαίκτης: «Θα πω τον Ιωάννη Παπαπέτρου, επειδή με αυτόν έχω παίξει περισσότερο και περνάω τον περισσότερο χρόνο, από πέρυσι».

Για το πώς μπορεί να περιγράψει με μία λέξη τους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR: «Απίστευτοι!».

Δείτε όλη την συνέντευξη, με την στιγμή που παίρνει την ντουντούκα να έρχεται στο 3:18!

Ο Ματίας Λεσόρ με ντουντούκα στο ΟΠΑΠ Game Time τραγουδάει το αγαπημένο του σύνθημα