Στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ βρέθηκαν οι ομάδες του Παναθηναϊκού Α.Ο., προκειμένου να γιορτάσουν μαζί με τον Μεγάλο τους Χορηγό, τους τίτλους που κατέκτησαν την αγωνιστική σεζόν 2023-24.

Ο ΟΠΑΠ τίμησε την πρωταθλήτρια ομάδα στο βόλεϊ γυναικών, το βόλεϊ ανδρών, που κατέκτησε το League Cup “Νίκος Σαμαράς”, την κυπελλούχο ομάδα στο μπάσκετ γυναικών, καθώς και την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου και ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, υποδέχθηκαν αντιπροσωπείες των ομάδων μαζί με τα τρόπαια που κατέκτησαν, καθώς και εκπροσώπους της διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Αναφερόμενος στις επιτυχίες της εφετινής σεζόν ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, δήλωσε: «Ως Μεγάλος Χορηγός του Παναθηναϊκού Α.Ο., αισθανόμαστε υπερήφανοι τόσο για την κατάκτηση των τριών τίτλων, όσο και για τις διακρίσεις των αθλητών σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Οι 1.500 αθλητές και αθλήτριες του Παναθηναϊκού Α.Ο. αναδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά, η οποία γίνεται σε όλες τις ομάδες».

Ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, τόνισε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή την μακροχρόνια συνεργασία με τον Παναθηναϊκό Α.Ο.  Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση του συλλόγου, γιατί είναι ένα σωματείο που αποπνέει υγεία. Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για όλα όσα έχουν καταφέρει, αλλά και για τις φετινές κούπες, που είναι άλλωστε, η χαρά του αθλητισμού».

Παναγιώτης Τριαντόπουλος, General Manager του Παναθηναϊκού Α.Ο., Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Παναγιώτης Μαλακατές, πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Παναγιώτης Τριαντόπουλος, General Manager του Παναθηναϊκού Α.Ο., Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Παναγιώτης Μαλακατές, πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο.

«Ο ΟΠΑΠ είναι πραγματικά ένα πολύ μεγάλο στήριγμα στην προσπάθεια μας»

Από την πλευρά τους, οι αθλητές, οι αθλήτριες, ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Μαλακατές και ο general manager Παναγιώτης Τριαντόπουλος, μίλησαν για τις επιτυχίες της σεζόν που ολοκληρώθηκε και ευχαρίστησαν τον ΟΠΑΠ για τη στήριξη σε κάθε τους βήμα.

«Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στους αθλητές μας, για όλα αυτά που προσφέρουν καθημερινά στον σύλλογο. Θέλω να πω και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον ΟΠΑΠ. Είμαστε 5 χρόνια μαζί και φιλοδοξούμε να είμαστε ακόμα περισσότερα. Ο ΟΠΑΠ είναι πραγματικά ένα πολύ μεγάλο στήριγμα στην προσπάθεια που κάνουμε», ανέφερε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο., Παναγιώτης Μαλακατές.

Τέλος, ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, general manager του συλλόγου, τόνισε: «Με τον ΟΠΑΠ έχουμε μια μακροχρόνια σχέση. Ο ένας βοηθάει τον άλλον και όλοι μαζί βοηθάμε τον αθλητισμό να πάει ένα βήμα παραπάνω, έτσι ώστε οι 1.500 αθλητές να γίνουν 3.500. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον ΟΠΑΠ για αυτή την στήριξη και ευελπιστούμε σε νέες δημιουργικές δράσεις και σε νέες επιτυχίες».