Οι αθλητές κι οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού Α.Ο. σε ένα μοναδικό Pick N' Answer challenge στην κάμερα του PS Blog.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γέμισε την τροπαιοθήκη του φέτος, αφού κατέκτησε το League Cup «Νίκος Σαμαράς» στους άνδρες, το Πρωτάθλημα στο βόλεϊ γυναικών και το Κύπελλο στο μπάσκετ γυναικών. Με τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν, οι... κουπάτες ομάδες, μαζί με την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών, ήρθαν στον ΟΠΑΠ, που είναι ο Μεγάλος τους Χορηγός, για να γιορτάσουν.

Οι αθλητές κι οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού Α.Ο. δεν έμειναν, όμως, μόνο στις δηλώσεις και στις φωτογραφίες, αφού χάρισαν απολαυστικές στιγμές στο Pick N' Answer challenge του PS Blog.

Αυτό που είχαν να κάνουν, ήταν να τραβήξουν έναν από τους φακέλους που έκρυβαν... τολμηρές ερωτήσεις και να αποκαλύψουν κρυφές πτυχές του εαυτού τους. Ο Ανδρέας Φράγκος, η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, η Λίλια-Άννα Καρακασίδου, η Χαρά Δημητρίου, η Σοφία Βασιλαντωνάκη, η Ιλιόνη Κελεσίδη, η Κατερίνα Σωτηρίου, η Αντιγόνη Χαιριστανίδου και η Πηνελόπη Παυλοπούλου έτοιμοι για όλα!

Ποιος τραγουδάει συνθήματα του Παναθηναϊκού, ποιος δεν ντρέπεται να χορέψει μπροστά στην κάμερα και ποιος δείχνει τι έχει στο κινητό του χωρίς δισταγμό;

Απολαύστε τους στο παρακάτω βίντεο

Pick N’ Answer: Πόσο τολμηροί είναι οι αθλητές/τριες του Παναθηναϊκού ΑΟ;