Καλημέρα φίλοι μου, σε λίγες μέρες ξεκινάει το EURO 2024 και ενώ ασχοληθήκαμε με κατάκτηση και πρώτο σκόρερ ήρθε η ώρα να δώσουμε λίγο πιο περίεργα πράγματα.

Μελετήσαμε λοιπόν και βγάλαμε ειδικά ομάδων τα οποία φωνάζουν ταμείο, βέβαια η διοργάνωση είναι δύσκολη αλλά οι επιλογές είναι βατές και πληρώνουν καλά.

Μακροχρόνιο EURO 2024

Πρώτη επιλογή είναι ο πρώτος σκόρερ από την Αγγλία, προσοχή όχι σε όλη τη διοργάνωση, εκεί θα επιλέξουμε τον φορμαρισμένο Χάρι Κέιν, ο οποίος θα είναι σίγουρα στην κορυφή της επίθεσης. Οι επιλογές για τους Άγγλους είναι αμέτρητες και θα υπάρχουν υπερβολικά πολλές αλλαγές αλλά ο συγκεκριμένος παίκτης δύσκολα θα μένει εκτός και θα παίρνει όλες τις τελικές τις οποίες θα μπορεί και να κάνει γκολ. Αυτό πληρώνει 1.80*.

 Δεύτερη επιλογή είναι ο πρώτος σε ασίστ από την Πορτογαλία, εδώ βρίσκεται νομίζω η πιο δύσκολη επιλογή αφού τα χαφ της Πορτογαλίας είναι ιδιαίτερα δημιουργικά και η επιλογή ήταν δύσκολη, εντάξει να πω την αλήθεια δεν ήταν και πολύ δύσκολη όταν υπάρχει μέσα ο Μπρούνο Φερνάντεζ, ένας παίκτης ο οποίος είναι αθόρυβος, δημιουργικός αλλά και αποτελεσματικός στο σκοράρισμα.

Στις ομάδες που αγωνίζεται όλο το παιχνίδι περνάει από τα πόδια του, θα τον επιλέξουμε λοιπόν να βγει πρώτος σε ασίστ το οποίο πληρώνει 2.50*.

Τρίτη και τελευταία επιλογή είναι ο πρώτος σκόρερ από το Βέλγιο, εδώ τα πράγματα είναι σχετικά εύκολα, ο Ρομέλου Λουκάκου είναι εντελώς μόνος του στην περιοχή, δεν βλέπει κανέναν. Από πίσω έχει αμέτρητους παίκτες που θα του πετάνε μπαλιές ενώ χτυπάει και τα στημένα. Η επιλογή του για πρώτος σκόρερ της ομάδας πληρώνει 2.00*.

Αυτό είναι το μακροχρόνιο που βλέπουμε και πληρώνει συνολικά 9.00* απόδοση. Καλή μας επιτυχία και εύχομαι να απολαύσουμε τη διοργάνωση. 

Μακροχρόνιο EURO 2024:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.