Καλημέρα σε όλο το κοινό του Pamestoixima.gr. Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τη χώρα μας!

Ναι, η 25η Μαρτίου πέρασε, αλλά μία ημέρα αργότερα, δηλαδή σήμερα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει τη Γεωργία (26/03, 19:00), στον απόλυτο τελικό πρόκρισης για τα γήπεδα του EURO 2024.

Αναμέτρηση που ξεχωρίζει, αν μη τι άλλο, στο μενού της ημέρας!

Γεωργία-Ελλάδα: Η ποιότητα κόντρα στην έδρα

Η αναμέτρηση Γεωργία-Ελλάδα κρίνει ένα εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας. Για την Εθνική Ελλάδας είναι το παιχνίδι της δεκαετίας, ενώ για την αντίστοιχη της Γεωργίας είναι μία συνάντηση με την ιστορία.

Εκκινώντας από τους γηπεδούχους, η Γεωργία επικράτησε του Λουξεμβούργου με 2-0 την περασμένη Πέμπτη, δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Μάλιστα, παρουσιάστηκε δίχως τον σούπερ σταρ της, τον Κβίτσα Κβαρατσκέλια, ο οποίος επιστρέφει απέναντι στην Ελλάδα.

Η Εθνική ήταν καταιγιστική απέναντι στο Καζακστάν στην “OPAP Arena” την περασμένη Πέμπτη, επικρατώντας με 5-0, βρίσκοντας μάλιστα τέσσερα τέρματα από το πρώτο μέρος. Απειλήθηκε ελάχιστα, κυρίως με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ενώ κατά γενική ομολογία η εμφάνισή της ήταν διαχυτική. Ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν διαθέτει προβλήματα απουσιών, οπότε θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σύνολο στην Τιφλίδα.

Η Γεωργία, με εξαίρεση τους Κβαρατσέλια και Μικαουτάτζε, δεν σφύζει από ποιότητα. Η Ελλάδα έχει πιο δεμένο και ποιοτικό σύνολο, όμως, θα πρέπει να αντέξει στην «καυτή» έδρα των Γεωργιανών. Εκτίμησή μας πως πνευματικά η Εθνική θα παρουσιαστεί έτοιμη και θα καταφέρει να φύγει αλώβητη από την Τιφλίδα. Επιλογή μας το Χ2 της διπλής ευκαιρίας με Over 1.5 σε απόδοση 2.00*.

Προγνωστικά Προκριματικών EURO 2024 - Προτάσεις:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.