Το παραμύθι της Γεωργίας ήταν από τα ωραιότερα που μας έδωσε η φάση των ομίλων.

Με αγνό ποδόσφαιρο, εκδηλωτικό κόσμο να κατακλύζει το γήπεδο και να ζει πρωτόγνωρες στιγμές, λαϊκούς ήρωες τους Κβαραχτσκέλια, Μικαουτάτζε και Μαμανταρβίλι αλλά και την απαραίτητη δόση ίντριγκας, αφού στο φινάλε κέρδισαν τη βαθμολογικά αδιάφορη Πορτογαλία.

Με τον συνδυασμό αποτελεσμάτων από το γκρουπ των καλύτερων τρίτων να τους φέρνει σήμερα ξανά αντιμέτωπους με μια ομάδα της Ιβηρικής χερσονήσου, την Ισπανία. Σαφέστατα το ζευγάρι με τη μεγαλύτερη διαφορά ποιότητας μεταξύ των «8» στη συγκεκριμένη φάση. Με τους Ισπανούς να έχουν τη χαμηλότερη τιμή για πρόκριση και ουδείς να αμφιβάλει επ’αυτού.

Δεν είναι μόνο η δυναμική της Γεωργίας, αλλά και το γεγονός πως οι Ισπανοί έπεισαν απόλυτα στον όμιλο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχουν και περισσότερες ημέρες ξεκούρασης, έπαιξαν με αναπληρωματικούς κόντρα στην Αλβανία, αλλά και μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ.

Η λογική λέει ένα παιχνίδι που οι Ισπανοί θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο στα πάντα. Δική τους κατοχή, οι στιγμές και μια γενικότερη πολιορκία και όσο αντέξει ο, κορυφαίος μέχρι σήμερα τερματοφύλακας της διοργάνωσης, Μαμανταρσβίλι. Το να μην δεχτεί γκολ η Ισπανία σε απόδοση 1.67* δεν είναι καθόλου άσχημη τιμή.

Μια, δύο, δέκα, είκοσι τελικές μπορεί να της κάνει η Ισπανία. Πόσο ψηλά θα φτάσει το Line θα εξαρτηθεί από τα δικά της κέφια. Στοιχηματικά, εκεί που έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε ποιοι θα κάνουν αυτές τις τελικές προσπάθειες και να αγοράσουμε τιμές που αξίζουν. 

Κοιτώντας τα Ready Bet Builders, μια ωραία επιλογή είναι ο Γιαμάλ. Το παραμύθι της Γεωργίας να τελειώσει και εκείνο του Γιαμάλ να ξετυλιχθεί ταυτόχρονα, με τον 16χρονο να πετυχαίνει ένα ιστορικό γκολ. Λαμίν Γιαμάλ να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή & Ισπανία να κερδίσει στην αρκετά αξιόλογη απόδοση 3.60*Εναλλακτικά το πιο συντηριτικό 1.80 για 3+ τελικές του Γιαμάλ στο ματς.

Μέσοι που σουτάρουν

Οι Ισπανοί έχουν ξεφύγει από το passing game της περασμένης δεκαετίας και φέτος μας παρουσιάζουν κάτι διαφορετικό. Δύο ακραίους με εξαιρετική ντρίμπλα, τους Νίκο Γουίλιαμς και Γιαμάλ να μην διστάζουν να πάρουν την ατομική ενέργεια και να τελειώσουν φάση ή να πασάρουν για τελική. Πάσες που φέρνουν και πολλά σουτ!

Συνολικά 48 τελικές έκανε η Ισπανία, παίζοντας δύο δυνατά ματς στον όμιλο (Ιταλία, Κροατία) και ένα που ήταν αδιάφορη (Αλβανία). Aρκετά από αυτά γίνονται από μέσους και μάλιστα εκτός περιοχής.

Εκείνος που δεν διστάζει καθόλου να σουτάρει είναι ο Φαμπιάν Ρουίζ, που μοιάζει σαν να έχει πάρει οδηγία να απειλεί από μακρινή απόσταση. Στο 2.05* να κάνει 3+ τελικές προσπάθειες.

Υπάρχει σαφώς και ο ηγέτης Ρόντρι, που έρχεται από καταπληκτικές σεζόν, είναι τρομερά εγκεφαλικός και γνωρίζει πως να πάρει την κατάλληλη θέση για να βρεθεί σε θέση βολής. Στο 2.05* να κάνει 1 τελική στην εστία, στο 6.50* να βρει δύο φορές εστίες ο Ρόντρι. Αυτό είναι το πρώτο από τα fun bet υψηλών αποδόσεων που αξίζει να ρισκάρει κάποιος απόψε.

Το άλλο είναι στον Μαρκ Κουκουρέλα. Η Ισπανία δεν αποκλείεται να ανεβάσει πολύ τις γραμμές και να βάλει και τα μπακ της στην περιοχή. Αν συμβεί αυτό, το να δούμε τον αριστερό οπισθοφύλακα να κάνει 2 τελικές δεν είναι μακρινό σενάριο, αλλά αντίθετα είναι καλοπληρωμένο αφού 2+ συνολικές προσπάθειες Κουκουρέλα βρίσκονται σε απόδοση 6.00*.

Προγνωστικά Ισπανια-Γεωργία:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.