Κατά την προσωπική μου γνώμη η Ολλανδία είναι η ομάδα με τις μεγαλύτερες επιθετικές αρετές σε αυτό το EURO.

Αυτό το διέκρινα από το πρώτο της παιχνίδι απέναντι στους Πολωνούς όταν επικράτησε με 2-1. Δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες σε όλα της τα παιχνίδια, και μου αρέσει που επιτίθεται τόσο από τον άξονα όσο και πλαγιομετωπικά.

Τις ίδιες αρετές δυστυχώς δεν τις έχω εντοπίσει στην Αγγλία, η οποία όταν κερδίζει, το κάνει ασθμαίνοντας κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο Χάρι Κέιν δεν κατέβηκε να παίξει σε αυτό το EURO και ο Μπέλινγκχαμ εξακολουθεί να κινείται στην μετριότητα.

1-1 Fun Bet: Ολλανδία-Αγγλία

Οι Άγγλοι λοιπόν έφτασαν με τα ψέματα μέχρι τον ημιτελικό και δεν αποκλείεται με τα ίδια ψέματα να φτάσουν και στον τελικό, διότι εκτός των άλλων έχουν και την τύχη με το μέρος τους. Τώρα θα μου πείτε πιστεύεις στην τύχη στο ποδόσφαιρο; Αν πιστεύω λέει; Είναι μέσα στους αστάθμητους παράγοντες που κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει εκ των προτέρων.

Σίγουρα οι Ολλανδοί με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα δικαιούνται να απαιτούν μια θέση στον τελικό, αλλά από την άλλη μεριά υπάρχει και αυτή η φανέλα των Άγγλων που ενίοτε βάζει στοπ στους αντιπάλους τους.

Η «Οράνιε» λογικά θα σκοράρει κάποια στιγμή. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα καταφέρει να βρει δρόμο προς τα δίχτυα και η… αναιμική Αγγλία. Τείνω στα 2-3 γκολ διότι το πρώτο σκορ που βλέπω ως πιθανότερο είναι το 1-1.

Πριν από την έναρξη του EURO είχα προβεί στην πρόβλεψη – εκτίμηση ότι η Αγγλία θα φτάσει στον τελικό. Αν και θα με… συνέφερε να επιβεβαιωθώ, θεωρώ ότι το δικαιότερο είναι να φτάσουν οι Ολλανδοί και - γιατί όχι – να σηκώσουν και την κούπα αφού μια τέτοια εξέλιξη πιστεύω ότι θα ήταν δίκαιη και θα ικανοποιούσε την πλειονότητα του στοιχηματικού κοινού.

Στοιχηματικά λοιπόν θα πάμε στα 2-3 γκολ με fun bet το 1-1 τελικό σκορ.

Προγνωστικά EURO 2024:

 *Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.