Από σήμερα τελείωσαν οι δεύτερες ευκαιρίες διότι μπήκαμε στην φάση των νοκ άουτ παιχνιδιών για τους «8» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Σήμερα διεξάγονται δύο παιχνίδια όπου στο ένα από αυτό η οικοδέσποινα Γερμανία υποδέχεται τη Δανία που δεν μας έχει δείξει τίποτα σπουδαίο μέχρι τώρα.

Περνάνε άνετα οι Γερμανοί: Γερμανία-Δανία

Η Δανία έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες και σίγουρα θα επιδιώξει και ένα τέταρτο συνεχόμενο Χ απέναντι στην μεγάλη αντίπαλό της. Η Γερμανία όμως δεν είναι ούτε Σερβία, ούτε Σλοβενία. Λογικά θα πάρει τη νίκη και στην επόμενη φάση θα βρει απέναντί της το άλλο μεγάλο φαβορί του φετινού EURO που είναι η εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Πιστεύω λοιπόν ότι στο αποψινό ματς θα επικρατήσει και μάλιστα για να ανεβάσω την απόδοση θα συνδυάσω τον άσσο με το over.

Αναξιόπιστοι οι Ιταλοί: Ελβετία-Ιταλία

Η Ιταλία ανήκει στο γκρουπ των μεγάλων ποδοσφαιρικών υπερδυνάμεων που μέχρι στιγμής απογοητεύει με τις εμφανίσεις της. Οι άλλες δύο ομάδες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία είναι η Αγγλία και η Γαλλία. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που κατέκτησε το EURO και θεωρώ ότι κανείς δεν θα μπορούσε εύκολα να την εμπιστευτεί ποντάροντας πάνω της ένα αξιοπρεπές ποσό στο στοίχημα.

Η Ελβετία από την άλλη μεριά έχει δείξει πολλά θετικά στοιχεία έως τώρα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική παραλίγο να κερδίσει τη Γερμανία αφού ισοφαρίστηκε σε 1-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα ανέβασε στα ύψη την αυτοπεποίθηση των Ελβετών ποδοσφαιριστών που θα κατέβουν να παίξουν στα ίσα τους μάλλον υπερεκτιμημένους Ιταλούς. Δεν θα πάω λοιπόν με το φαβορί που είναι οι γείτονές μας, αλλά θα προτιμήσω να ποντάρω στο g-g το οποίο βρήκα σε πολύ καλή απόδοση, διότι έχω την αίσθηση ότι και οι δύο ομάδες θα καταφέρουν σήμερα να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα.

Εν κατακλείδι λοιπόν, θα κρατήσω τον άσσο της Γερμανίας σε συνδυασμό με το Over 2.5, προσθέτοντας και το g-g στον αγώνα της Ελβετίας με την Ιταλία. Ως εναλλακτική επιλογή για το δεύτερο ματς, υπάρχουν και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου διότι οι Ελβετοί δεν θα ρισκάρουν από νωρίς, ενώ και οι Ιταλοί δεν φημίζονται για την επιθετική τους δεινότητα.

Προγνωστικά EURO 2024:

 *Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές