Σήμερα ρίχνονται στη μάχη δύο ομάδες που πριν από την έναρξη του EURO θεωρούνταν μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Συνεχίζουν να απογοητεύουν οι Άγγλοι: Αγγλία-Σλοβακία

Η μία από αυτές (Ισπανία) δικαίωσε και με το παραπάνω αυτές τις προσδοκίες, καθώς στον όμιλο είχε τρία στα τρία χωρίς να δεχθεί ούτε ένα τέρμα. Η Αγγλία όμως έχει απογοητεύσει πλήρως τους πάντες με τις έως τώρα εμφανίσεις της που είναι από πληκτικές έως και κακές.

Έχει εμφανέστατο πρόβλημα στον τομέα της δημιουργίας καθώς πραγματοποιεί ελάχιστες φάσεις και τα δύο μεγάλα της αστέρια ο Κέιν και ο Μπέλινγκχαμ είναι ωσεί παρόντες στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν σήμερα απέναντι στους αρκετά καλούς Σλοβάκους, θα τα καταφέρουν να ξυπνήσουν, αλλά ειλικρινά δεν πρόκειται να… πληρώσω για να το μάθω.

Η Σλοβακία θα προσέξει πολύ την άμυνά της και τείνω περισσότερο προς το under 2.5 από έναν κακοπληρωμένο άσσο. Οι Άγγλοι με το ζόρι θα σκοράρουν και αμφιβάλλω αν αυτό μπορεί να συμβεί πάνω από μια φορά.

Όλα τα θαύματα κάποτε τελειώνουν: Ισπανία-Γεωργία

Τουλάχιστον δεν πήγε χαμένος ο… αποκλεισμός μας από τη Γεωργία, καθώς η συγκεκριμένη ομάδα έκανε την έκπληξη και κατάφερε να περάσει στα νοκ άουτ παιχνίδια κερδίζοντας τους Πορτογάλους με 2-0. Όλα τα… θαύματα όμως κάποια στιγμή έχουν και ένα τέλος και δεν νομίζω ότι σήμερα οι Γεωργιανοί θα μπορέσουν να κάνουν μια ακόμα έκπληξη απέναντι στην πολύ καλή έως τώρα Ισπανία.

Θεωρώ ότι οι Ισπανοί θα επικρατήσουν με ένα καθαρό σκορ της τάξεως του 2-0 ή 3-0, οπότε θα συνδυάσω τον άσσο τους με το n-g και τα 2-3 τέρματα. Υπερέχουν σε όλα τα επίπεδα και επειδή έχουν σημειωθεί αρκετές εκπλήξεις έως τώρα, θεωρώ ότι δεν πρόκειται να υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους.

Εν κατακλείδι την Αγγλία την προτιμώ στο Under 2,5 και την Ισπανία στο n-g με τα 2-3 τέρματα. Είναι πολύ πιθανό βέβαια να επικρατήσουν και τα δύο φαβορί, αλλά θα προτιμήσω να ποντάρω σε στοιχήματα που έχουν να κάνουν με τον αριθμό των τερμάτων.

Προγνωστικά EURO 2024:

 *Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές