Καλημέρα σε όλο το κοινό του Pamestoixima.gr. Τα ψέματα και η φάση των ομίλων τελείωσαν.

Πλέον τα πράγματα σοβαρεύουν. «Παίζει» και το θέλω ρόλο, εκτός του «μπορώ». Το κίνητρο μεγαλώνει και γίνεται κομμάτι της λεπτομέρειας του εκάστοτε αγώνα. Πάμε στα προγνωστικά EURO 2024.

Δύσκολη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο γειτονικές χώρες. Η Ιταλία προκρίθηκε στην επόμενη φάση με το... ατόφιο στυλ της. Επικράτησε λόγω ποιότητας της Αλβανίας, απέναντι στους Ισπανούς δεν εμφανίστηκε και κόντρα στους Κροάτες ισοφάρισε στα χασομέρια. Κλασσικό κατενάτσιο δηλαδή. Μερικές ευκαιρίες και εάν μας βγουν... μας βγήκαν.

Η Ελβετία δεν με έπειθε πριν την έναρξη του τουρνουά. Αμυντικά ακόμη δεν με πείθει. Επιθετικά ωστόσο μπορώ να πω πώς με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο βρίσκει λύσεις. Έχει ποιοτικές επιλογές και αν μη τι άλλο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Σπαλέτι.

Πλέον όμως κι αφού βρισκόμαστε στα νοκ - άουτ, πέραν του «θέλω» και «μπορώ», υπάρχει και η «φανέλα». Την Ιταλία δεν την κοντράρεις στο τρίτο σκέλος. Η λογική λέει goal/goal για να είμαι ειλικρινής. Καταλήγω στο Χ2 με over 1,5 που διπλασιάζει λόγω -και- της φανέλας, καθώς εκτιμώ πως ακόμη και η προβληματική Ιταλία, μπορεί να «καθαρίσει» τους Ελβετούς.

Προγνωστικά EURO 2024:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές