Οι μάχες στη EuroLeague συνεχίζονται με τη Φενέρμπαχτσε να υποδέχεται και πάλι τη Μονακό.

Με τη σειρά να είναι στο 2-1 υπέρ των Τούρκων, οι οποίοι και θέλουν σε λίγες ώρες να πετύχουν μία ακόμη νίκη, έτσι ώστε να πάρουν το εισιτήριο για το Final 4 του Βερολίνου.

Όπως έχει φανεί από τα τρία παιχνίδια, που έχουν δώσει στα play off οι δύο ομάδες, η Φενέρ είναι κατά τι καλύτερη. Έχει μεγάλο ενθουσιασμό, έχει την έδρα και έχει βέβαια πλούσιο υλικό. Έχει παίκτες για όλα τα γούστα. Όχι ότι δεν έχει η Μονακό. Κάθε άλλο. Και Τζέιμς έχει και Λόιντ και Οκόμπο και Ντιαλό και όχι μόνο.

Αλλά κάτι της λείπει. Σίγουρα, πάντως, στο τρίτο ματς της σειράς, οπότε και έχασε με 89-78, της έλειψε ο Τζον Μπράουν. Ένας παίκτης, που τα κάνει όλα και κυρίως ένας power forward, που στην άμυνα δίνει το κάτι πολύ παραπάνω.

Πηγαίνει Βερολίνο ο Σάρας και οι παίκτες του

Οι δύο ομάδες, είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα. Λεπτομέρειες τις χωρίζουν. Κάτι, που φάνηκε και στα τρία πρώτα παιχνίδια. Η Φενέρ, όμως, καθώς αναφέραμε, έχει μία τύχη παραπάνω να τα καταφέρει. Ίσως και να είναι το γεγονός, ότι μοιάζει πιο έτοιμη στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

Με λίγα λόγια: εύκολα ή δύσκολα βλέπουμε τους Τούρκους να αξιοποιούν και πάλι την έδρα τους. Και έτσι να επιστρέφουν σε Final 4 με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο τιμόνι τους.

Η Μπασκόνια αποκλείστηκε και τρέχει

Η Μπασκόνια έδωσε τις μάχες της στα play off της EuroLeague, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι ουσιαστικό απέναντι στη Ρεάλ. Δεν μιλάμε για να την αποκλείσει, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μία νίκη, αν και το βράδυ της Μ. Τετάρτης το πάλεψε πολύ.

Πλέον, η ομάδα του Ιβάνοβιτς θα τα δώσει όλα για να περάσει στα play off της ισπανικής λίγκας. Για να συνεχίσει να έχει ελπίδες, πρέπει να κερδίσει τη Xιρόνα του Φώτη Κατσικάρη. Η τελευταία είναι σε μία περίεργη φάση, καθώς ούτε έχει τύχη να παίξει στα play off, ούτε κινδυνεύει ουσιαστικά με υποβιβασμό. Κάτι, που σημαίνει ότι θα παίξει ελεύθερα. Με δεδομένο ότι και η Μπασκόνια παίζει… ελεύθερα βλέπουμε ένα παιχνίδι, που αφενός θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι, αφετέρου θα έχουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικά EuroLeague

Προγνωστικά ACB

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.