Θα μεταφερθούμε στην Ισπανία, για τον δεύτερο αγώνα της Μάλαγα απέναντι στην Μανρέσα για τα προημιτελικά της ισπανικής λίγκας.

Ξύπνησε στο τέταρτο δεκάλεπτο και επικράτησε εύκολα

Οι γηπεδούχοι, παρότι ξεκίνησαν με συν τέσσερα την τέταρτη περίοδο, κατέρρευσαν αγωνιστικά. Είδαν τους αντιπάλους τους να επικρατούν εύκολα, κάνοντας ένα σχετικά κακό ματς, σε σχέση με αυτό που περίμεναν να αντιμετωπίσουν. Πλέον, δεν υπάρχει περιθώριο για άλλον χαμένο αγώνα, πρέπει να κερδίσουν και να στείλουν την σειρά σε τρίτο αγώνα, πάλι εκτός έδρας.

Από την άλλη, η Μάλαγα, παρότι δεν βρισκόταν στην καλύτερη της μέρα, είχε το νεύρο να μείνει κοντά στο σκορ, Όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή στην τέταρτη περίοδο, να κερδίσει με συνοπτικές διαδικασίες και να πάρει το προβάδισμα στην σειρά. Πλέον, βρίσκεται μία νίκη μακριά από τα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι το -3.5 Μαλαγα σε απόδοση 1.75*.

Θεωρώ πως η Μάλαγα, εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει, έχει βρει φέτος τον τρόπο να κερδίζει την Μανρέσα, μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες. Θεωρώ, πως δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να πετύχει και την τέταρτη.

Πιθανές πεντάδες:

Μανρέσα: Ντάνιελ Περέζ, Μπράνκου Μπάντιο, Μπράντον Τέιλορ, Ντέβιν Ρόμπινσον, Μαρτίνας Γκέμπεν

Μάλαγα: Αλμπέρτο Ντίας, Τάιλερ Καλινόσκι, Νιχάντ Ντέντοβιτς, Μέλβιν Εχίμ, Ντέιβιντ Κράβις

Προγνωστικά ACB Ισπανίας:

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές