Θα μεταφερθούμε, λοιπόν, στην Προύσα για τον αγώνα της Τόφας απέναντι στην Τενερίφη (10/04, 19:00), για τα Playoffs του Basketball Champions League.

Συγκεκριμένα, για τον δεύτερο αγώνα της σειράς που κρίνεται στις δύο νίκες.

Η Τόφας σίγουρα θα παλέψει έως το τέλος

Οι γηπεδούχοι στην Ισπανία, προσπάθησαν αρκετά, βρίσκονταν μπροστά στο σκορ τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, κάπου εκεί όμως μίλησε η εμπειρία των Ισπανών, ειδικά σε τέτοιους αγώνες. Η Τόφας, θα παλέψει έως το τέλος, θέλει να ισοφαρίσει την σειρά, και να την στείλει σε τρίτο αγώνα που θα έχει χαρακτήρα τελικού και για τις δύο ομάδες, προσπαθώντας να μεταφέρει το άγχος στους αντιπάλους της.

Από την άλλη, η Τενερίφη, βρίσκεται για ακόμα μία χρονιά κοντά στον στόχο της, σε τέτοιες καταστάσεις έχει βρεθεί συνεχώς τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και θεωρώ πως για τους παίχτες της, ο αγώνας αυτός θα ναι ακόμα μία μέρα στην δουλειά. Πάντως, σίγουρα θα δούμε μία ματσάρα.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι το Over 163.5 πόντοι του αγώνα, σε απόδοση 1.78*.

Όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα, και οι δύο ομάδες αρέσκονται στον γρήγορο ρυθμό, έχουν ικανούς σκόρερ να πάνε το σκορ ψηλά, και η Τόφας θέλοντας να πάρει την νίκη, θα προσπαθήσει να επιβάλει τον δικό της. Kάτι, που σίγουρα η Τενερίφη περιμένει και θα ακολουθήσει.

Στην προηγούμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για φέτος σημειώθηκαν 160 πόντοι.

Πιθανές πεντάδες:

Τόφας: Κάσιους Γουίνστον, Τόλγκα Τσεσίμ, Ζέλικο Σάκιτς, Εγκέ Ντεμίρ, Όστιν Γουάιλι

Τενερίφη: Μαρσελίνιο Χουέρτας, Κάιλ Γκάι, Τιμ Αμπρομάιτις, Έλτζιν Κουκ, Γκιόργκι Σερμαντίνι

Προγνωστικά μπάσκετ | Το σημείο της ημέρας

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές