Θα μεταφερθούμε στην Ισπανία, για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της Τενερίφης απέναντι στην Τόφας με φόντο την πρόκριση στο Final Four του BCL.

Θέλει να τελειώσει από νωρίς τον αγώνα

Οι γηπεδούχοι, ηττήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Τουρκία, και πλέον, έρχονται να υπερασπιστούν την έδρα τους ξανά. Κάτι, που έχουν κάνει αποτελεσματικά τα τελευταία χρόνια και να βρεθούν σε μία ακόμα τελική τετράδα, τρίτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια.

Από την άλλη, η Τόφας αφού κέρδισε, έδειξε ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Ξέρει, πως το άγχος το έχουν οι γηπεδούχοι, και θα θελήσει να το εκμεταλλευτεί. Θα φέρει τον αγώνα στα μέτρα της και όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, θα τον κερδίσει. Σίγουρα θα δούμε ένα καλό ματς πάντως.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι το -2.5 Χάντικαπ της Τενερίφης στην πρώτη περίοδο, σε απόδοση 1.87*.

Περιμένω την Τενερίφη να ξεκινήσει τον αγώνα, όπως και στους δύο προηγούμενους, αρκετά δυνατά με σκοπό να τελειώσει το ματς από νωρίς. Ο κόουτς Βιντορέτα ξέρει, πως αν η ομάδα του πιάσει ψυχολογία νωρίς και βάλει και τα σουτ, είναι τελειωμένη υπόθεση.

Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων για φέτος, η Τενερίφη προηγήθηκε και τις δύο φορές με 5 πόντους στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Πιθανές πεντάδες:

Τενερίφη: Μαρσέλινιο Χουέρτας, Κάιλ Γκάι, Τιμ Αμπρομάιτις, Ελγκίν Κουκ, Γκιόργκι Σερμαντίνι

Τόφας: Κάσιους Γουίνστον, Τόλγκα Τσεσίμ, Ζέλικο Σάκιτς, Εγκέ Ντεμίρ, Όστιν Γουάιλι

Προγνωστικά Basketball Champions League:

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές