Θα μεταφερθούμε ξανά λοιπόν στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον τέταρτο αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα για τα play off της EuroLeague.

Δεν τέλειωσε τον αγώνα όταν έπρεπε και τώρα τρέχει

Οι γηπεδούχοι, παρότι βρέθηκαν με πέντε και έξι πόντους προβάδισμα στο τελευταίο τρίλεπτο, δεν μπόρεσαν να τελειώσουν τον αγώνα. Ο Γκός αστόχησε σε σουτ στο τέλος της κανονικής διάρκειας, έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση. Κάποιες ακόμα λανθασμένες επιλογές στο τέλος, αλλά και το φάουλ του Πετρούσεφ στον Πάρκερ στην εκπνοή, έδωσαν τρεις βολές και την νίκη στην αντίπαλο. Σίγουρα, θα παρουσιαστούν διαφορετικά στο γήπεδο, θα θέλουν να πάρουν ψυχολογία και εν όψει του πέμπτου αγώνα στην Βαρκελώνη, θα μπουν δυνατά.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα, πέτυχε αυτό που ήθελε, πήρε την νίκη εκτός έδρας και θα μπει χωρίς άγχος στην τέταρτη αναμέτρηση. Γιατί ξέρει, ότι τουλάχιστον ο πέμπτος αγώνας γίνεται στην έδρα της.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι το - 3.5 του Ολυμπιακού σε απόδοση 1.74*.

Όπως ανέφερα και παραπάνω, ο Ολυμπιακός θα θέλει τουλάχιστον να κερδίσει τον αγώνα εμφατικά φτιάχνοντας την διάθεση του και για τον επόμενο δύσκολο αγώνα. Αν βάλει τα σουτ που θα του δωθούν και λόγω της ζώνης που παίζει η Μπαρτσελόνα, αναμένω να επικρατήσει εύκολα.

Πιθανές πεντάδες:

Ολυμπιακός: Τόμας Γουόκαπ, Αιζάια Κάνααν, Κώστας Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Μουσταφά Φαλ

Μπαρτσελόνα: Τόμας Σατοράνσκι, Νικόλα Λαπροβίτολα, Νικόλα Καλίνιτς, Τζάμπαρι Πάρκερ, Γιαν Βέσελι

Προγνωστικά EuroLeague: