Θα μεταφερθούμε στο Ντένβερ για τον πέμπτο αγώνα των Νάγκετς απέναντι στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς για τα play off του NBA.

Απάντησαν με δύο νίκες και πήραν ξανά το πλεονέκτημα της έδρας

Οι γηπεδούχοι, μετά τους δύο πρώτους αγώνες, βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο. Ειδικά χάνοντας τους δύο πρώτους αγώνες αρκετά εύκολα, όλα φάνταζαν πλέον πολύ δύσκολα. Όμως, ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάς έναν πρωταθλητή. Κέρδισαν τον τρίτο και κατά συνέχεια και τον τέταρτο αγώνα και ισοφάρισαν την σειρά. Πλέον, ξέρουν ότι είναι στο χέρι τους να την τελειώσουν, ακόμα και στο έκτο παιχνίδι.

Από την άλλη, η Μινεσότα, σίγουρα δεν περίμενε ότι θα χάσει και τους δύο αγώνες στην έδρα της. Υπήρχε ενθουσιασμός στην αρχή, αλλά πλέον, δεν γίνεται να μην υπάρχει προβληματισμός για τις δύο αυτές εύκολες ήττες. Σίγουρα ο Έντουαρντς και η παρέα του, δεν θα το αφήσουν έτσι, και θα ψάξουν ξανά ένα μεγάλο διπλό εκτός έδρας για αρχή και μετά βλέπουν.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι ένας συνδυασμός Betbuilder, +3.5 των Ντένβερ Νάγκετς και Over 196.5 πόντοι αγώνα σε απόδοση 1.78*.

Θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα, το Ντένβερ έχει και την ψυχολογία αλλά και το μομέντουμ για να επικρατήσει. Ο Γιόκιτς, έχει πλέον εμπειρία για να τελειώνει τέτοια ματς και να μεταφέρει το άγχος στους αντιπάλους του, και κάτι τέτοιο αναμένω να πράξει και τώρα.

Πιθανές πεντάδες:

Ντένβερ Νάγκετς: Τζαμαλ Μάρεϊ, Κεντάβιος Κάλντγουελ Πόουπ, Μάικλ Πόρτερ Τζ, Άαρον Γκόρντον, Νικόλα Γιόκιτς

Μινεσότα Τίμπεργουλβς: Μάικ Κόνλει, Άντονι Έντουαρντς, Τζέιντεν Μακντάνιελς, Κάρολ-Άντονι Τάουνς, Ρούντι Γκομπέρ

Προγνωστικά NBA:

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές