Θα μεταφερθούμε στην Νέα Υόρκη για τον πέμπτο αγώνα των Νιου Γιορκ Νίκς απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς για την προημιτελική φάση των play off του NBA.

Η Νέα Υόρκη θα απαντήσει με αντίδραση

Οι γηπεδούχοι, έχασαν τα ηνία του αγώνα από νωρίς, και εν τέλει όταν ξέφυγε η διαφορά, ξεκούρασαν σε ένα βαθμό και τους βασικούς τους παίχτες. Γιατί ξέρουν, ότι ο πέμπτος αγώνας πλέον, έχει χαρακτήρα τελικού. Με νίκη των Νίκς , η σειρά θα γυρίσει τουλάχιστον στη Νέα Υόρκη ξανά για τον έβδομο αγώνα αν χρειαστεί.

Από την άλλη, η Ιντιάνα, έδειξε τα δόντια της από νωρίς την Κυριακή, μπήκε μέσα φουριόζα και κέρδισε εύκολα. Καλό για την ψυχολογία της αυτό. Θα πάει τώρα να παλέψει για την έκπληξη και για να πάρει κεφάλι στην σειρά, και να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση με τον έκτο αγώνα να διεξάγεται στην έδρα της.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι η νίκη των Νιου Γιορκ Νίκς, σε απόδοση 1.74*.

Θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα, ο Μπράνσον και η παρέα του, θα πάρουν τον επόμενο αγώνα, ακόμα και αν χρειαστεί να σκοράρει πενήντα πόντους ξανά. Έχουν το μενταλιτέ της ομάδας, όπου απαντάει μετά από έναν διασυρμό, και αναμένω να το κάνουν.

Πιθανές πεντάδες:

Νιου Γιορκ Νίκς: Τζαλέν Μπράνσον, Ντοντε ΝτιΒιντσέτζο, Τζος Χάρτ, Πρέσιους Ατσιούα, Αιζάια Χαρτενστάιν

Ιντιάνα Πέισερς: Ταίρις Χαλιμπάρτον, Άντριου Νέμπραντ, Άαρον Νέσμιθ, Πασκάλ Σιάκαμ, Μάιλς Τέρνερ

Προγνωστικά NBA:

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές