Ο μεγάλος βάτραχος επέστρεψε, για να δώσει μια δυνατή δυάδα για τις ομάδες που θα βρεθούν στους τελικούς των περιφερειών του NBA.

Είχαμε λίγο καιρό να τα πούμε στη στήλη, αλλά επέστρεψα δριμύτερος! Και πως να μη το κάνω, άλλωστε, όταν έχουμε δύο σειρές στο 3-3, που απόψε θα κρίνουν ποιες ομάδες θα βρεθούν στους τελικούς Ανατολής και Δύσης, όπου περιμένουν οι Σέλτικς και οι Μάβερικς, αντίστοιχα. Οπότε, πάμε να δούμε την κλασική μας δυάδα.

Τίμπεργουλβς-Νάγκετς και Πέισερς-Νικς μας προσέφεραν φοβερό θέαμα και τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων. Όμως, τώρα όλα φτάνουν στο τέλος.

Στη Νέα Υόρκη, οι Νικς υποδέχονται τους Πέισερς (19/05, 22:30), και θα τους δώσουμε το προβάδισμα για πρόκριση, καθώς και παίζουν στην έδρα τους και θα βγάλουν πείσμα, λόγω της προηγούμενης ήττας. Άλλωστε, και τα παιχνίδια της σειράς που ήταν στο σπίτι τους, τα κέρδισαν όλα, οπότε θεωρώ ότι το "Madison Square Garden" θα κάνει τη δουλειά του.

Στο άλλο ζευγάρι, οι Νάγκετς φιλοξενούν τους Τίμπεργουλβς (20/05, 03:00). Δεν δίνω πολλές ελπίδες στην ομάδα του Ντένβερ, καθώς φέτος έχει απογοητεύσει, παρόλο που κατάφεραν να κάνουν δυο νίκες στη Μινεσότα. Οι Τίμπεργουλβς κατάφεραν να «σοκάρουν» τους Νάγκετς στην έδρα τους στα δύο πρώτα παιχνίδια και προέρχονται κι από τη μεγάλη νίκη (115-70) στην έδρα τους στο τελευταίο ματς. Άρα, πάμε με τους «λύκους».

Προγνωστικά NBA - Δυάδα

Συνολική απόδοση 4.41*

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

**Νικητής-Ενισχυμένες Αποδόσεις