Ακόμη δύο θα είναι οι επιλογές μου από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ένα συνδυαστικό στοίχημα από την βραζιλιάνικη Σέριε Β και ένα Bet Builder από την χιλιανική Primera Division.

Πάμε να τα εξετάσουμε πιο διεξοδικά.

Ευκαιρία νίκης για την Πόντε Πρέτα

Αρχικά από την βραζιλιάνικη Σέριε Β, όπου κράτησα το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.18 στο Pamestoixima.gr από την αναμέτρηση της Ιτουάνο με την Πόντε Πρέτα. Ο άσος πήρε να ανεβαίνει από το άνοιγμα αποδοσεων και έπειτα. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό, γιατί η Ιτουάνο φέτος είναι απαράδεκτη. Πόσο απαράδεκτη; Τρέχει ρεκόρ 2-3-14 με τέρματα 9-39 σε όλες τις διοργανώσεις και δεν νομίζω ότι ταιριάζει σε μία τέτοια ομάδα ο ρόλος του φαβορί. Τουλάχιστον όχι ακόμη. Πόσο μάλλον σε μία αναμέτρηση εντός συνόρων της πολιτείας του Σάο Πάουλο. Απέναντι σε μία αντίπαλο, όπως η Πόντε Πρέτα που είναι και η βαριά φανέλα στο ζευγάρι.

Μπορεί κάθε εντός έδρας για την Ιτουάνο να είναι τελικός αλλά δεν βλέπω να επαναλαμβάνει σύντομα το 1-0 επί της Σπορτ Ρεσίφε. Αμέσως μετά επανήλθε στην κανονικότητα των ηττών για να χάσει 2-0 από την Μιρασόλ. Η Πόντε Πρέτα έχει δείξει ορισμένα θετικά στοιχεία. Τουλάχιστον, καλύτερα από πέρσι στην ίδια περίοδο. Αυτό θα είναι το δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι της μετά το 0-0 που απέσπασε από την Σαπεκοένσε. Γνωρίζει ότι τέτοια εκτός έδρας, όπως αυτό με την Ιτουάνο δηλαδή, είναι ευκαιρίες για να κερδίσει. Δεν ταξιδεύει μακριά και παίζει με αντίπαλο του χεριού της που δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Στα δέκα τελευταία που έπαιξε η Πόντε Πρέτα στο Νοβέλι Ζούνιορ με την Ιτουάνο τρέχει ρεκόρ 4-4-2. Δεν έχασε οκτώ φορές από το 2007 μέχρι σήμερα στο συγκεκριμένο γήπεδο και 6/8 από αυτές τις φορές το έκανε με X2 & Over 1.5 καθώς έχει και δύο νίκες στο 0-1. Θα πάω με την τάση των Ποντεπρετάνος και την στατιστική για την επιλογή που προανέφερα.

Κολλημένες με τα αμφίσκορα

Ακολούθως πάμε στην χιλιανική Primera Division για την αναμέτρηση της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε με τη Νιουμπλένσε και εδώ έχτισα ένα Bet Builder με την διπλή ευκαιρία του 1Χ και το G/G σε απόδοση 1.90. H Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε έρχεται από την πρώτη ήττα της στο 2024 με το 1-2 από την Ουν. Κατόλικα στο ντέρμπι. Δεν άξιζε να χάσει είναι η αλήθεια. Δίνουν γκολ οι Ασούλες εντός έδρας στα τέσσερα πιο πρόσφατα και βλέπουμε τέσσερα σερί αμφίσκορα στο γήπεδό τους. Δεδομένο ότι θα σκυλιάσουν για αντίδραση και θα σκοράρουν κόντρα σε μία αναιμική αμυντικά Νιουμπλένσε που δέχεται από δύο γκολ τουλάχιστον και στα πέντε πιο πρόσφατα που έπαιξε μακριά από το γήπεδό της.

Προβληματική αμυντικά η ομάδα του Μάριο Σάλας που μακριά από το Τσιγιάν κέρδισε μολις ένα, το 0-1 επί της προβληματικής τότε Ουν. Κατόλικα στην αρχή της χρονιάς. Επιθετικά πρόβλημα δεν έχει η Νιουμπλένσε. Βρίσκει δίχτυα σταθερά και σε όλες τις έδρες. Έξι εκτός έδρας μετρά και έβαλε από ένα γκολ τουλάχιστον και στα έξι. Οποτε στην ουσία παίζω το γκολ της Νιουμπλένσε. Τουλάχιστον, έτσι το έχω στο μυαλό μου γιατι δεν βλέπω να χάνει η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε σε δευτερο σερί εντός έδρας, αλλά βάζω και την συνθήκη του 1Χ σε περίπτωση που στραβώσει στο Χ το παιχνίδι.

Προγνωστικά Βραζιλίας-Πρόταση:

Προγνωστικά Χιλής-Πρόταση:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.