Κάποιοι δεν είναι MVP μόνο εντός παρκέ, αλλά και στα social media. Πόσους followers έχουν οι παίκτες των ομάδων που θα βρεθούν στο Final Four 2024;

Τα social media είναι για τα καλά πια μέρος της ζωής μας και σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο του 2024, 2.4 δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Instagram, ενώ ο μέσος χρόνος που περνά ένας χρήστης σε αυτό είναι 33 λεπτά την ημέρα.

Άλλοι το χρησιμοποιούν για ενημέρωση, άλλοι για να ανεβάζουν αγαπημένες τους στιγμές, ενώ κάποιοι το εκμεταλλεύονται για επιχειρηματικούς σκοπούς.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι φυσικά και πολλοί αθλητές, οι οποίοι το χρησιμοποιούν είτε για να ανεβάζουν αθλητικές ή/και οικογενειακές στιγμές, είτε για εμπορικούς σκοπούς.

Κι οι παίκτες του Final Four 2024 δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Πολλοί από αυτούς είναι δημοφιλείς στο Instagram κι έχουν εκατοντάδες χιλιάδες followers. Μόλις ένας, όμως, έχει φτάσει τους 1 εκατομμύριο ακολούθους και παίρνει με το σπαθί του τον τίτλο του MVP! Ο λόγος για τον Κώστα Αντετοκούνμπο του Παναθηναϊκού AKTOR.

Στην πεντάδα με τους περισσότερους followers συναντάμε τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ με 685 χιλιάδες, τον Φακούντο Καμπάτσο με 660 χιλιάδες, τον Σέρχιο Γιουλ με 406 χιλιάδες και τον Ρούντι Φερνάντεθ με 337 χιλιάδες.

Αν θέλουμε να «ανοίξουμε» λίγο τη λίστα, για να βρεθούμε και εκτός... Ρεάλ, θα βρούμε τον Κέντρικ Ναν με 281 χιλιάδες ακολούθους, τον Μέλι Μαχμουτόγλου με 250 χιλιάδες, τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις με 231 χιλιάδες, τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ με 217 χιλιάδες και τον Κώστα Σλούκα με 193 χιλιάδες.

Από τον Ολυμπιακό, πρώτος στους followers είναι ο Αϊζέια Κάνααν με 163 χιλιάδες κι ακολουθεί ο Κώστας Παπανικολάου με 89.6 χιλιάδες.

Αναλυτικά οι followers που έχουν οι παίκτες των 4 ομάδων του Final Four 2024

FINAL FOUR 2024 | Οι followers των παικτών του Παναθηναϊκού AKTOR

FINAL FOUR 2024 | Οι followers των παικτών της Φενέρμπαχτσε

FINAL FOUR 2024 | Οι followers των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης

FINAL FOUR 2024 | Οι followers των παικτών του Ολυμπιακού

Στοίχημα στο FINAL FOUR 2024 στο Pamestoixima.gr

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές, για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και το μοναδικό "Διπλή Ευκαιρία Νικητής -Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός" σε Top Price! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!