Καλημέρα σε όλη τη στοιχηματική παρέα!

Μετράμε ένα απίστευτο σερί με 5 στα 5, όλα σε pre-game και όλα σε αποδόσεις μεγαλύτερο του διπλασιασμού. Μελετήσαμε, λοιπόν, πάρα πολύ για να μεγαλώσουμε αυτό το σερί.

Κολωνία-Μπόχουμ

Το πρώτο παιχνίδι είναι από την Γερμανία μας, η Κολωνία υποδέχεται την Μπόχουμ, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ζώνη του απευθείας υποβιβασμού ενώ οι φιλοξενούμενοι παλεύουν να ξεφύγουν από την γραμμή των play-out. Ένα δυνατό παιχνίδι, το οποίο θέλουν και οι δύο, νομίζω πως το χ δεν βολεύει κανέναν, δεν μας ενδιαφέρει και πολύ αυτό αφού εμείς θα το πάμε στα γκολ. Οι δύο αυτές ομάδες πληρώνουν την πολύ κακή αμυντική τους λειτουργία, σε συνδυασμό με το κίνητρο που έχουν περιμένω ανοιχτό παιχνίδι, έτσι θα επιλέξω το over 2.5 το οποίο πληρώνει 1.82!

Αστον Βίλα-Μπρέντφορντ

Το δεύτερο παιχνίδι είναι από την Premier League, η Άστον Βίλα υποδέχεται την Μπράντφορντ, πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, οι μεν γηπεδούχοι παλεύουν για να μείνουν στην τετράδα που οδηγεί στους ομίλους του Champions league, οι δε φιλοξενούμενοι παλεύουν για να μεγαλώσουν την διαφορά από την Λούτον και να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Θεωρώ πως η έδρα είναι πολύ σημαντική στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή και θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση κοντά στο 1.70!

Προγνωστικά στοιχήματος - Προτάσεις:

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.