Καλημέρα φιλαράκια μου, άλλο ένα ταμείο την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική στα περισσότερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να το γυρίσουμε από τα over στα σημεία.

Λιλ-Νις

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Λιλ-Νις, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 58 βαθμούς, τους ίδιους βαθμούς έχει και η Μπρεστ, η οποία εύχεται μια γκέλα για να αρπάξει αυτή τη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Champions League. Η Νις από την άλλη μεριά είναι αδιάφορη και δεν περιμένω να χτυπήσει ένα τέτοιο εκτός έδρας παιχνίδι, η διαφορά που έχει με τις άλλες ομάδες είναι μεγαλύτερη των 3 βαθμών. Οπότε επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 1.65.

Λανς-Μονπελιέ

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Λανς-Μονπελιέ, κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε αυτή την αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να τερματίσουν στην έκτη θέση η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Conference League, αν καταφέρει να πάρει το τρίποντο θα είναι ήσυχη χωρίς να την νοιάζει τι έκαναν οι διώκτες της. Από την άλλη μεριά, η Μονπελιέ είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, αδιάφορη και πολύ κακή εκτός έδρας. Επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 1.42.

 Προγνωστικά στοιχήματος

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.