Καλημέρα στα φιλαράκια μου, η Παρασκευή είναι η πιο σημαντική μέρα για το στοιχηματικό τριήμερο. Γιατί, είναι η μέρα που μελετάς περισσότερο και χτίζεις κεφάλαιο. Μελετήσαμε, λοιπόν, και καταλήξαμε στην παρακάτω άκρως γερμανική δυάδα.

 Όσναμπρικ-Φορτούνα Ντίσελντορφ

Το πρώτο παιχνίδι, είναι το Όσναμπρικ-Φορτούνα Ντίσελντορφ, οι γηπεδούχοι έχουν σχεδόν αποχαιρετήσει την κατηγορία και βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Θα χρειαστούν ένα θαύμα αφού, βρίσκονται κοντά στο 7 βαθμούς από την ζώνη των playout. Χαρακτηριστικό της, είναι η κάκιστη αμυντική της λειτουργία, διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα με 49 γκολ παθητικό σε 25 αγώνες.

Από την άλλη μεριά, η φιλοξενούμενη Φορτούνα, θα παλέψει για να μπει στην πρώτη τριάδα. Σίγουρα τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να τα καθαρίζει.

Εμείς, θα επιλέξουμε το over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.62*.

Κολωνία-Λειψία

Το δεύτερο παιχνίδι, είναι το Κολωνία-Λειψία, μία ανάλογη κατάσταση έχουμε και σε αυτή την αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού και θα πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν κανένα βαθμό γιατί, η Μπόχουμ έχει ξεφύγει πολύ. Κακή αμυντική λειτουργία και κάκιστη επιθετική λειτουργία, με μόλις 19 γκολ σε 25 αναμετρήσεις. Ομάδα με τέτοια στατιστικά, είναι δύσκολο, έως αδύνατο, να σωθεί.

Από την άλλη μεριά, η Λειψία είναι μία ομάδα που παίζει φοβερό ποδόσφαιρο. Πολύ δυνατή επιθετικά με 55 σκορ σε 25 αναμετρήσεις. Κυνηγάει την Ντόρτμουντ στην 4η θέση, η οποία και δίνει εισιτήριο για το Champions League.

Σε αυτή την αναμέτρηση, θα επιλέξουμε το over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.62*. Με προβληματίζει λίγο η κακή επίθεση των γηπεδούχων αλλά, θεωρώ πως είναι εφικτό να γίνει το over μόνο από τους φιλοξενούμενους.

Προγνωστικά Bundesliga και Bundesliga 2:

  • (15/03, 19:30) Όσναμπρικ-Φορτούνα Ντίσελντορφ: Over 2,5, σε απόδοση 1.62*
  • (15/03, 21:30) Κολωνία-Λειψία: Over 2,5, σε απόδοση 1.62*

    *Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές